“Mums tagad ir vēl viens iemesls, lai atkal apprecētos,” saka olimpiskais čempions Džanmarko Tamberi, kas atklāšanas ceremonijā pazaudēja laulības gredzenu
foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Itālijas karognesēji Arianna Errigo un Džanmarko Tamberi no Itālijas atklāšanas ceremonijas laikā uzņem selfiju uz laivas peldošajā parādē Sēnas upē, (pa labi) Tamberi un viņa sieva pozē ar laulības gredzeniem.
Sporta zvaigznes
2024. gada 28. jūlijā, 08:06

“Mums tagad ir vēl viens iemesls, lai atkal apprecētos,” saka olimpiskais čempions Džanmarko Tamberi, kas atklāšanas ceremonijā pazaudēja laulības gredzenu

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Piektdienas vakarā, veicot karognesēja pienākumus Itālijas izlases sastāvā, sportists pazaudēja savu laulības gredzenu, kad tas negaidīti nonāca Sēnas upē.

“Mums tagad ir vēl viens iemesls, lai atkal apprec...

Itāļu augstlēcējs iepriekš guvis atpazīstamību, iegūstot dalīto vietu uz goda pjedestāla, saņemot zelta medaļu kopā ar Kataras sportistu Mutazu Esu Baršimu 2021. gadā Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Šķiet, ka itāļu sportistam veiksmīgi izdodas nokļūt ziņu virsrakstos, jo nepilnus trīs gadus vēlāk, Parīzē Tamberi kļuvis par pilsētas diskusiju pēc tam, kad viņš sportistu parādes laikā Sēnas upē pazaudēja laulības gredzenu.

Tamberi izmantoja savus sociālos tīklus, lai izplatītu nelāgās ziņas savai sievai un saviem sekotājiem.

“Pārāk daudz ūdens, pārāk daudz pēdējos mēnešos zaudētu kilogramu vai varbūt nevaldāms entuziasms par to, ko darām. Droši vien visas trīs lietas kopā, taču fakts paliek fakts, ka es jutu, ka mans laulību gredzens noslīd no pirksta. Es redzēju to lidojam… Es tam sekoju ar skatienu, līdz ieraudzīju, kā tas atsitas pret laivu,” savā "Instagram" kontā Tamberi publicēja ierakstu ar vairāku foto apkopojumu.

Sportists arī centās situāciju mīkstināt sakot: “Ja tam bija jānotiek, ja man tiešām bija jāpazaudē šis gredzens, es nevarētu iedomāties labāku vietu, kur tas būtu varējis notikt. Tas uz visiem laikiem paliks mīlestības pilsētas upes gultnē. Tas aizlidoja, kad es centos pēc iespējas augstāk nest Itālijas karogu pasaules nozīmīgākā sporta notikuma atklāšanas ceremonijā. Ja man būtu jāizdomā attaisnojums, es nekad nevarētu būt tik izdomas bagāts.”

Tamberi arī izcēla to, ka gredzena zaudēšanai ir poētiskā puse - viņam būs iespēja savu mīļoto sievu apprecēt vēlreiz, uz ko viņa atbildēja: “Tikai tu vari kaut ko tādu pārvērst, par ko tik romantisku.”

Pašreizējais čempions augstlēkšanā Tamberi stadionā dosies 7. augustā, kad notiks kvalifikācija, kurā startēs 32 augstlēcēji.