Citi sporta veidi
2024. gada 30. jūlijā, 12:35

Gaidāmais bērniņš nav šķērslis! Ēģiptiešu paukotāja Nada Hafeza piedalās olimpiādē, kad dzemdības vairs nav aiz kalniem

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Pārsteidzošs atklājums pēc paukošanas sacensībām Parīzes olimpiādē — ēģiptiete Nada Hafeza atzinusies, ka olimpiādē piedalījusies septītajā grūtniecības mēnesī.

Gaidāmais bērniņš nav šķērslis! Ēģiptiešu paukotāj...

“Tas, kas jums likās divas dalībnieces uz celiņa, patiesībā bija trīs. Tā biju es, mana pretiniece un mans vēl pasaulē nenākušais bērniņš,” laimīgā sportiste rakstīja sociālajā vietnē “Instagram”. Viņa atzina, ka grūtniecības gaita nebija viegla, taču tagad viņa izjūt lielu lepnumu. “Mums ar bērnu jau bija daudz fizisku un emocionālu pārbaudījumu. Grūtniecības amerikāņu kalniņi paši par sevi ir smagi, taču cīņa par dzīves un sporta līdzsvaru bija ne mazāk saspringta, taču bija tā vērta,” viņa piebilda, pateicoties savam vīram un ģimenei par atbalstu.

26 gadus vecā Hafeza, kas sacenšas paukošanā ar zobenu, pirmajā kārtā ar 15:13 pieveica ASV pārstāvi Elizabeti Tartakovsku, bet astotdaļfinālā ar 7:15 piekāpās dienvidkorejietei Čonai Hajungai.

Kairas universitātē medicīnas grādu ieguvusī Hafeza jau trešo reizi piedalās olimpiskajās spēlēs. 2016. gadā Rodežaneiro viņa izcīnīja 36. vietu, bet 2021. gadā Tokijā — 29. vietu.