Horvātu skaistule Ivana Knolla futbola Pasaules kausā Katarā

Horvātu skaistule Ivana Knolla futbola Pasaules kausā Katarā notiekti ir viens no visvairāk apspriestajiem tēliem. Allaž tik pieticīgi ģērbta un ...

gallery icon
Futbols
2022. gada 16. decembris, 18:10

FOTO: Pasaules kausa seksīgākā līdzjutēja izskaidro Horvātijas neveiksmi un sagādā īpašu balvu saviem sekotājiem

Jauns.lv

Katarā notiekošajā futbola Pasaules kausā ar saviem atklātajiem tērpiem milzu uzmanību turpina piesaistīt horvātu modele, bijusī "miss Horvātija” un šomēnes arī futbola fane Ivana Knolla. Skaistuli futbola tribīnēs ir grūti nepamanīt viņas trūcīgā apģērba dēļ, kas allaž ir rotās Horvātijas karoga krāsā. Viņa klātienē noraudzījās Horvātijas neveiksmi pusfinālā pret Argentīnu un pēc mača dalījās savā viedokli, kas pietrūka viņas tautiešiem, lai otro Pasaules kausu pēc kārtas spēlētu finālā.

Ivana Knolla pauž viedokli, ka Horvātijas izlases futbolisti šoreiz neveiksmē pret Argentīnu – 0:3 – nebija tik slikti, cik vāju sniegumu demonstrējis mača arbitrs, kas “ne par ko” piešķīris 11 metru soda sitienu, kas esot arī izšķīris mača likteni. Lai nu kā, neraugoties uz visu notikušo, Horvātija ir “MAZA VALSTS AR LIELU SIRDI” un viņa lepojas, ka ir horvātiete.

Ivana nav vienīgā, kas pauž viedokli, ka šajā Pasaules kausā netrūkst tiesnešu labvēlības izcilā Lionela Mesi un Argentīnas izlases virzienā – tas, lai paliek dažādu sazvērestības teoriju piekritējiem, jo diez vai lielākā daļa futbola speciālistu nepiekristu, ka Argentīna godam nopelnījusi vietu finālā.

Lai nu kā svētdien Argentīna un Francija 17:00 uzsāks cīņu par Pasaules kausu, kamēr diennakti iepriekš Horvātija un Maroka noskaidros bronzas medaļu likteni. Pirmo reizi Pasaules kausu vēsturē izšķirošajā cīņā par medaļām piedalīsies arī Āfrikas kontinenta komanda.

foto: EPA/Scanpix
Valdzinošā Ivana Knolla kļuvusi par Kataras Pasaules kausa neatņemamu sastāvdaļu.

Ivana Knolla, kura ir viena no šī Pasaules kausa pamanītākajām personām, par ko liecina arī vairāk nekā divarpus miljoni jaunu sekotāju “Instagram” (tagad sasniegts vairāk nekā 3,1 miljons), neslēp prieku, ka viņai izdevies “pieaudzēt” sekotāju skaitu, kas nu tuvojas viņas valsts iedzīvotāju skaitam – 3,8 miljoni. Par godu faktam, ka viņas sekotāju skaits pārsniedzis trīs miljonus, viņa savā “Instagram” kontā publicējusi ļoti valdzinošu attēlu, gozējoties Kataras smiltīs.

Nelielā Horvātija ar nepilniem 3,9 miljoniem iedzīvotāju, kas neatkarību atguva deviņdesmito gadu sākum, savā vēsturē jau sešas reizes spēlējusi Pasaules kausā un jau trešo reizi iekļuvusi pusfinālā. Debijas reizē 1998. gadā ar Davoru Šukeru uzbrukuma smailē 1izcīnīta trešā vieta, savukārt 2018. gadā pēc uzvaras pusfinālā par Angliju finālā zaudēts Francijai, bet tagad Katarā atkal pusfināls.

Ivana Knolla, pirms brauciena, iepazīstoties ar Kataras dzīves noteikumiem, bija šokēta. "Viņu etiķete liedz rādīt plecus, ceļgalus, vēderu. Es domāju: ak Dievs, man pat nav drēbju, ar ko to visu piesegt. Es biju ļoti nikna, jo, ja mēs pieņemam un respektējam nikāba un hidžāba nēsāšanu Eiropā, viņiem, manuprāt, būtu jārespektē arī mūsu dzīvesstils," intervijā "The Independent" sacīja modele.

30 gadus vecā modele, dodoties uz Kataru, nolēmusi ņemt līdzi visus ierastos tērpus. Bet, ierodoties notikuma vietā, viņu gaidīja pārsteigums. "Atbraucot uz Kataru, biju pārsteigta, ka man nav radušās problēmas ar manu kleitu. Man atļāva nēsāt visu, ko vien vēlos, es, protams, neiedrošinājos ieiet resoru institūcijās, bet tas arī ir saprotams," sacīja Knolla.

Daudzi futbola fani saskārušies ar problēmām, cenšoties stadionā nokļūt varavīksnes drēbēs vai ar varavīksnes apsējiem, kā arī T-kreklos, kas atbalsta protestus Irānā.

Prieks un asaras, īsta drāma! Ko futbols dara ar īstiem faniem!

Īsts fans savai komandai jūt līdzi ar sirdi, nevis prātu. Īsts fans neslēpj prieku par savas komandas panākumiem un ir ...

gallery icon

Knolla nekad nav baidījusies, piemēram, no nepatikšanām ar policiju sava apģērba dēļ. Viņa stāsta, ka saņēmusi daudz uzmanības, taču tā bijusi pozitīva. "Kā mans tērps vai bikini kādam var kaitēt? Lūdzu, paskaidrojiet to! Reakcijas bija tiešām labas. Daudzi katarieši gribēja ar mani nofotografēties. Ja viņi to ienīstu un būtu pret, viņi to nedarītu," sacīja modele.

Pasaules kausā Katarā alus tiek dzerts uz nebēdu

Pasaules kausā Katarā, neraugoties uz stingro likumdošanu, alus tiek dzerts uz nebēdu.

gallery icon

Vai lielās naudas vērts? Pasaules kausa fanu ciematiņš Katarā

gallery icon

Katarā sākas lielais futbols: Pasaules kausa atklāšanas ceremonija

Katarā sācies 2022.gada nozīmīgākais sporta notikums - 22.Pasaules kauss futbolā.

gallery icon

Katara. Ikdienas ainiņas

gallery icon