Madrides "Real" tiek pie panākuma pār "Leipzig"
foto: ZUMAPRESS.com
2022. gada 14. septembris, Madride, Spānija: Madrides "Real" spēlētāji svin vārtus UEFA Čempionu līgas spēlē starp Madrides "Rea"l un "Leipzig" stadionā Estadio Santiago Bernabeu Madridē, Spānijā.
Futbols

Madrides "Real" tiek pie panākuma pār "Leipzig"

Jauns.lv/LETA

Madrides "Real" trešdien svinēja uzvaru UEFA Čempionu līgas grupu turnīra otrajā mačā, kamēr cita grupas spēle starp Doneckas "Šahtar" un Glāzgovas "Celtic" noslēdzās neizšķrti.

Madrides "Real" tiek pie panākuma pār "Leipzig"...

F apakšgrupas mačā "Real" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) uzvarēja "Leipzig".

Madridiešiem izdevās izvirzīties tikai pēc spēlētām 80 minūtēm, kad ar precīzu sitienu apakšējā vārtu stūrī izcēlās Federiko Valverde.

Laukuma saimnieku pārsvaru kompensācijas laika pirmajā minūtē dubultoja Marko Asensio.

Otrā grupas spēlē Doneckas "Šahtar", kas Varšavā mājinieku lomā uzņēma Glāzgovas "Celtic", noslēdza maču neizšķirti 1:1 (1:1).

Viesu komandai izdevās izvirzīties vadībā jau desmitajā minūtē, kad Artjoms Bondarenko nejauši ieraidīja bumbu savos vārtos.

"Šahtar" izdevās panākt neizšķirtu 29. minūtē, vārtus pēc Georgija Sudakova piespēles gūstot Mihailo Mudrikam.

Pēc divām kārtām pirmo vietu grupā ar sešiem izcīnītiem punktiem ieņem "Real". Par vienu vietu zemāk ir Doneckas vienība, kas izcīnījusi četrus punktus, bet trešajā vietā atrodas "Celtic" ar vienu punktu, kamēr ceturtā ar nulle punktiem ir "Leipzig".

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".