foto: REUTERS/SCANPIX
Dukuri izlaiž pēdējos treniņbraucienus skeletonā
Tomass Dukurs.
Citi sporta veidi
2022. gada 9. februāris, 11:49

Dukuri izlaiž pēdējos treniņbraucienus skeletonā

Jauns.lv / LETA

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri trešdien nestartēja Pekinas olimpisko spēļu noslēdzošajos treniņbraucienos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ātrākais piektajā treniņbraucienā bija mājinieks Džens Jiņs, bet sestajā un noslēdzošajā treniņbraucienā labāko rezultātu sasniedza Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) pārstāvis Aleksandrs Tretjakovs.

Pēdējā treniņbraucienā piedalījās tikai 13. sportisti.

Tikmēr sieviešu treniņbraucienus neizlaida vienīgā Latvijas pārstāve Endija Tērauda, kura piektajā piegājienā uzrādīja 23. labāko rezultātu starp 25 sportistēm, bet noslēdzošajā sestajā treniņbraucienā bija 19. vietā no 23 startējušajām.

Jau ziņots, ka vakar trešajā treniņbraucienā Tomass Dukurs uzrādīja sesto labāko laiku, bet Martins - septīto. Savukārt ceturtajā Tomass Dukurs uzrādīja piekto labāko rezultātu, bet Martins bija septītais.

Pirmajos divos treniņbraucienos Martins ierindojās septītajā un astotajā vietā, bet Tomass sasniedza astoto un devīto labāko rezultātu.

Savukārt sieviešu konkurencē Tērauda otrdien uzrādīja 19. rezultātu gan trešajā, gan ceturtajā treniņbraucienā, bet pirmdien latviete bija 16. un 17. ātrākā.

Cīņu par medaļām vīrieši skeletonā uzsāks rīt, kad paredzēti pirmie divi braucieni, bet dāmas - 11. februārī.

Pekinas olimpiskās spēles norisinās no 4. līdz 20. februārim.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās