foto: no "Instagram"
"Biju tuvu tam, lai visu šito pabeigtu," - Kaspars Saulietis domājis par pašnāvību
"Mans mērs ir pilns, tas vairs nelien nekādos krastos!" tā Saulietis.
Sporta zvaigznes
2021. gada 2. februāris, 08:55

"Biju tuvu tam, lai visu šito pabeigtu," - Kaspars Saulietis domājis par pašnāvību

Jauns.lv

"Es pats biju tuvu tam, lai visu šito pabeigtu bez mokām!" tā atklāj pašmāju hokejists Kaspars Saulietis, satraukts par paziņojumu, ka vēl sešus mēnešus nāksies samierināties ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem.

"Mans mērs ir pilns, tas vairs nelien nekādos krastos! Vēl seši mēneši jārēķinās ar esošajiem ierobežojumiem! Tagad iz dzīves - es pats biju tuvu tam, lai visu šito pabeigtu bez mokām! Cik vēl ir tādu cilvēku, kas turas uz pēdējās stīgas (morāli izjāti)! Cik daudz cilvēku ir, kas izdara pašnāvības, nodzeras dēļ visa šī Covid19 burbuļa?!" tā sociālās saziņas tīklā "Instagram" pirms dažām dienām emocionāli savus 14 tūkstošus sekotāju uzrunāja Saulietis.

Žurnālam "Privātā Dzīve" hokejists atklājis, ka viņam bijušas arī domas par pašnāvību: "Modos no rīta un domāju - kaut šī diena ātrāk beigtos." Drauga mudināts, Kaspars devies pie ārsta, kas pateicis, ka trūkst "laimes hormona", un izrakstījis antidepresantus.

Saulietis, kas 2019. gada nogalā izšķīrās no sievas Katrīnes Saulietes, kura nu savu jauno dzīvi izrāda televīzijā, bija sācis attiecības ar basketbola zvaigznes Jāņa Timmas šķirto sievu Sanu. Taču šīs attiecības arī nu ir galā, un privātajā dzīvē Kaspars tagad ieturot pauzi.