Slavenības
2020. gada 8. aprīlis, 09:35

Vai jauns pārītis slavenību aprindās? Basketbolista Timmas bijusī sieva satuvinājusies ar hokejistu Saulieti

Jauns.lv

Spriežot pēc sociālās saziņas tīklā "Instagram" publicētajiem vēstījumiem, satuvinājušies ir hokejists Kaspars Saulietis un basketbola zvaigznes Jāņa Timmas bijusī sieva Sana.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Instagram" abi publicējuši īsos video stāstiņus, pēc kuriem ir pavisam skaidrs - Kaspars un Sana šajā pasaulei tik grūtajā periodā laiku pavada kopā. Mielojas ar kokteiļiem, smēķē ūdenspīpi...

Tāpat jau pirms divām nedēļām "Instagram" ievietotu Saulieša ierakstu, kurā viņš novēl visiem veselību, vienīgā ir komentējusi Sana Timma. "Jauns un svaigs," bildi parakstījusi viņa.

Kā zināms, abiem aiz muguras ir nesena samērā rūgta šķiršanās pieredze. Basketbola zvaigzne Jānis Timma no sievas Sanas, kas viņam nesen bija dzemdējusi dēlu, aizgāja pie ukraiņu popzvaigznes Annas Sedokovas. Dāmas arī mazliet "pamazgāja netīro veļu" sociālajos tīklos, bet Sana par Jāņa aiziešanu un neuzticību ar medijiem runāt kategoriski atsacījusies.

Basketbolists Jānis Timma ar savu līgavu Sanu

gallery icon
7

Savukārt Kaspars Saulietis ar sievu Katrīni te bija kopā, te šķīrās, līdz tomēr izvēlējās iet katrs savu ceļu. Apprecējās viņi 2008. gada vasarā, bet kāzu desmito jubileju kopā nesagaidīja.

Vaicāta par nesaskaņu iemesliem, kas noveduši līdz kopdzīves pārtraukšanai, Katrīne 2018. gada vasarā neslēpa – laulība sākusi šķobīties jau aptuveni pirms trim gadiem. „Neviens neko sliktu neizdarīja, vienkārši tā sanāca. Esmu daudz domājusi, kāpēc tā notika, kāpēc attiecības sāka irt… Tas bija apstākļu kopums, ko nepratām atrisināt, kam nemācējām pielāgoties." Lika gan arī noprast, ka īpaši grūti ģimenes dzīvē klājies, kad Kaspars sēdējis mājās bez darba.

Sauliešu ģimenes atpūta Turcijā

Hokejista Kaspara Saulieša, viņa sievas Katrīnes un pāra meitu Kerijas un Kortnijas atpūta Turcijā 2019. gada maijā.

gallery icon
7