foto: imago images/Beautiful Sports/Scanpix
Pasaules seksīgākā sportiste parāda četrus efektīgus vingrinājumus, ko veikt mājsēdes laikā
Alīsa Šmita kļuvusi arvien aktīvāka un iesaistās jaunos projektos.
Sporta zvaigznes
2021. gada 12. janvāris, 04:47

Pasaules seksīgākā sportiste parāda četrus efektīgus vingrinājumus, ko veikt mājsēdes laikā

Jauns.lv

Par pasaules seksīgāko sportisti uzskatītā vācu vieglatlēte Alīsa Šmita turpina sadarboties ar vācu futbola superklubu Dortmundes “Borussia”. Šoreiz populārā sportiste kopā ar ilggadējo Vācijas futbola izlases aizsargu Matsu Hummelsu nedaudz pavingroja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šmita piedalījās “Borussia” komandas akcijas “Stay Fit” (“Paliec formā” – no angļu valodas) trešajā sērijā, kurā viņa slavenajam vienības aizsargam Hummelsam parādīja četrus vingrinājumus, ko pati regulāri pielieto pirms treniņiem vai sacensībām. Futbolists pateicās par Alīsas padomiem, kuri, kā jau allaž, bija ļoti noderīgi.

Pasaules seksīgākā sportiste Alīsa Šmita

Vienam māte, citam meita, bet vēl trešajam kleita - tituli "skaistākais", "seksīgākais", "pievilcīgākais" allaž ir ļoti subjektīvi, tomēr daudzviet pasaulē ...

gallery icon
87

Daiļavas piedāvātie vingrinājumi – kvadricepsa iestiepšana, izklupiens uz aizmuguri, noliekšanās pie pirkstgaliem un “soļošana ar rokām” līdz mugura iztaisnojas, kā arī lēcieni “šķērītē” no piesēdiena, mainot kājas - bija tiešām pavisam vienkārši, tomēr, lai gūtu rezultātu, tie jāveic ļoti akurāti un pareizi.

Dortmundes “Borussia” ar Stay Fit” akciju piedāvā cilvēkiem dažādas nelielas vingrojumu programmas, ko katrs var veikt mājas apstākļos.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Alīsa sākusi apzināties savu vērtību un arvien biežāk sociālajos tīklos publicē dažādas valdzinošas fotogrāfijas. Oktobrī viņa radīja "Youtube" kontu, kurā publicēja pirmo video - sacensības ar ilggadējo Dortmundes "Borussia" un Vācijas izlases aizsardzības balstu, 2014. gada Pasaules kausa ieguvēju Matsu Hummelsu. Abi pazīstamie sportisti sacentās 400 metru sprintā, kurā pārliecinoši uzvarēja Alīsa. Hummelss atzinās, ka pēc tik netipiskas un futbolam neierastas skriešanas disciplīnas jūtas pārguris kā nekad dzīvē, turklāt cīnīties par uzvaru ar jauno skrējēju viņam neesot bijusi jauda. Tomēr abi vienojās, ka vēl kādu reizi sacentīsies un, iespējams, divreiz īsākā distancē, tomēr futbola zvaigzne neslēpj, ka tas diez vai būtu pietiekami, lai pretendētu uz panākumu šādā duelī, piebilstot, ka viņam vēl ļoti daudz jātrenējas.

Interesanti, ka Alīsa Šmita septembra beigās tika noalgota kā viena no Vācijas futbola superkluba fitnesa trenerēm. Iespējams, ka šādas individuālas sprinta nodarbības ir daļa no treniņu plāna.

Jau vēstīts, ka pirms trīsarpus gadiem Vācijas jaunā vieglatlētikas zvaigzne – tolaik vien 18 gadus vecā Alīsa Šmita – daudzviet tika dēvēta par pasaules seksīgāko sportisti. Šobrīd 22 gadu vecā skrējēja mērķtiecīgi turpina soļot pretī savam sapnim – dalībai Tokijas olimpiskajās spēlēs un kļūst arvien atpazītāka visā pasaulē.

Jauno vācu skrējēju nu jau vairāk nekā pirms trim gadiem izdevums "Busted Coverage" atzina par pasaules seksīgāko sportisti. Jāteica, ka neviens cits pasaules medijs necentās atspēkot šo apgalvojumu.

Daudzi sporta līdzjutēji noteikti cer, ka Alīsijas Šmitas sportistes karjera izvērtīsies sekmīga un ļoti gara, jo ikvienās sacensībās, izejot uz skrejceļa, viņa saņem milzu ovācijas.

Viņas "Instagram" kontā netrūkst jūsminošu komentāru par talantīgās sportistes pievilcību.

Alīsa Šmita, gluži kā lielākā daļa pasaules sportistu, bija spiesta krietni izmainīt savus treniņu plānus Covid-19 pandēmijas dēļ.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Talantīgā sportiste neslēpa prieku, ka tikko tikusi pie iespējas treniņus atsākt stadionā uz skrejceļa, kas ir viņas sporta veida pamata segums un tieši tur tiek veikts lielākais treniņu darba apjoms. Līdz tam visas nodarbības Alīsa veikusi vienatnē vai divatā un kur nu pagadās, bet nu var atkal atgriezties ierastākos treniņu apstākļos.

Alīsa tiek uzskatīta par vienu daudzsološākajām Vācijas sportistēm, kura reāli pretedē uz piedalīšanos Tokijas olimpiskajās spēlēs, kas gan nu pārceltas uz 2021. gadu.

Alīsai radies laiks lai vēl labāk sagatavotos un turpināt cīnīties par vietu Vācijas izlases sastāvā.

Daudzi šim medija viedoklim pilnībā piekrita.

Jaunā sportiste lieliski prot izrādīt savu labi trenēto ķermeni.

Neskatoties uz to, ka viņa pārstāvējusi Vācijas izlasi dažādās jaunatnes sacensības, viņas panākumi sociālajos tīklos iet pa priekšu sasniegumiem skrejceļā, jo “Instagram” viņa jau ir savākusi vairāk nekā pusotru miljonu sekotāju.

Šī popularitāte iet roku rokā arī ar dažādiem reklāmas līgumiem, tostarp populārā sporta preču zīmola "Puma" un daudziem citiem.

Daudzi sporta līdzjutēji noteikti cer, ka Alīsas Šmitas sporta karjera izvērtīsies sekmīga un ļoti gara, jo ikvienās sacensībās, izejot uz skrejceļa, viņa saņem milzu ovācijas.