foto: LETA
Latvijas futbola izlasei vakar veiktajos Covid-19 testos rezultāti bijuši negatīvi
Pēc sestdienas mača Latvijas izlasē tika veiktas kārtējās pārbaudes.
Futbols
2020. gada 15. novembris, 12:18

Latvijas futbola izlasei vakar veiktajos Covid-19 testos rezultāti bijuši negatīvi

Jauns.lv / LETA

Latvijas vīriešu futbola izlasei sestdien vakarā veiktajos Covid-19 testos visi rezultāti bijuši negatīvi, ziņo Latvijas Futbola futbola federācija (LFF).

Jau ziņots, ka Latvija sestdien UEFA Nāciju līgas D1 grupas spēlē savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Fēru salām. Otrdien Latvija noslēgs UEFA Nāciju līgas sezonu, viesos tiekoties ar Andoru.

Pēc sestdienas mača Latvijas izlasē tika veiktas kārtējās pārbaudes.

Negatīvas atkārtotas pārbaudes bijušas arī fizioterapeitam Dmitrijam Jefremenkovam, kuram iepriekš tika konstatēti apšaubāmi rezultāti. Viņš komandai šajā nometnē vairs nepievienosies.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases nometnē pēc atgriešanās no Sanmarīno pozitīvs Covid-19 tests bija aizsargam Vladislavam Sorokinam. Kā apšaubāms pārbaužu rezultāts klasificēts vēl vienam izlases spēlētājam Vladislavam Fjodorovam un komandas fizioterapeitam Jefremenkovam, kuri līdz ar to pārbaužu brīdī uzskatāmi par neinfekcioziem.

Sanmarīno no pilnā treneru korpusa izpalika četri speciālisti - Marians Pahars, kuram konstatēta saslimšana, divi, kuri no komandas izolēti drošības apsvērumu dēļ, un viens, kurš komandai nepievienojās, jo viņa pirmstermiņa Covid-19 pārbaužu rezultāts tika klasificēts kā apšaubāms.

Pēc piecām spēlēm grupas vadībā ar 11 punktiem ir Fēru salas, astoņi punkti ir Maltai, Latvijas izlase iekrājusi četrus punktus, bet Andorai ir divi punkti.

Nāciju līgas D pirmās grupas uzvarētāja nodrošinās vietu nākamās sezonas C līgā jeb pēc spēka trešajā līmenī. D līgā spēlē Eiropas vājākās izlases.