foto: AP/Scanpix
Orlando "burbulī" pēc trīs nedēļu prombūtnes atgriezies viens no spēcīgās "Clippers" līderiem
Losandželosas "Clippers" centra spēlētājs Motrezls Herels.
Basketbols
2020. gada 11. augusts, 12:09

Orlando "burbulī" pēc trīs nedēļu prombūtnes atgriezies viens no spēcīgās "Clippers" līderiem

Jauns.lv / LETA

Pēc trīs nedēļu prombūtnes Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" Orlando atgriezies Losandželosas "Clippers" centra spēlētājs Motrezls Herels.

Herels Orlando iepriekš pameta, lai dotos mājup pie smagi slimās vecmammas, kura vēlāk pagājušā mēneša beigās devās aizsaulē.

Pirmdienas rītā spēlētāja "Instagram" konts bija pozitīvu emociju pārpildīts, jo Herels skaidri lika noprast, ka ir atgriezies "Clippers" nometnē.

"Tas tev, vecamamm! Nu esmu pavisam cits cilvēks, ticiet tam," pirmdien vēstīja ieraksts basketbolista "Twitter" lapā.

Losandželosas vienībai Orlando pirms izslēgšanas spēļu sākuma vēl paredzēta spēle ar Denveras "Nuggets" un Oklahomasitijas "Thunder".

Svētdien pēc zaudējuma Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets" galvenais treneris Doks Riverss pauda cerību, ka Herels "Clippers" sastāvā pēc atgriešanās Orlando varētu būt redzams jau piektdienas duelī ar "Thunder".

Līgas sanitārais protokols nosaka, ka pēc atgriešanās Orlando, spēlētājiem ir jāietur četru dienu karantīna, ka Herela gadījumā arī tiktu ievērota.

"Clippers" šosezon 70 spēlēs izcīnījusi 47 uzvaras un Rietumu konferencē pagaidām ieņem otro vietu. Gadījumā, ja šī pozīcija līdz izslēgšanas spēlēm netiks zaudēta, "play-off" pirmajā kārtā būs jātiekas ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

Savukārt, ja Rietumu konferencē sezona tiks noslēgta trešajā pozīcijā, izslēgšanas spēlēs var nākties tikties ar Hjūstonas "Rockets", Jūtas "Jazz" vai "Thunder" vienībām, kuras savā starpā šķir vien pusotra uzvara.

NBA izslēgšanas spēles sāksies 17.augustā.