foto: Richard Mackson-USA TODAY Sports/ Vida Press
Ar Covid-19 inficējušies divi slaveni Kuruca komandas biedri
Deandrē Džordans jau paziņojis, ka sezonas noslēdzošajās spēlēs laukumā nedosies.
Basketbols
2020. gada 30. jūnijs, 10:02

Ar Covid-19 inficējušies divi slaveni Kuruca komandas biedri

Jauns.lv / LETA

Ar Covid-19 inficējušies divi latviešu basketbola Rodiona Kuruca komandas biedri no Bruklinas "Nets" vienības, Spensers Dinvidijs un Deandrē Džordans, ziņo ESPN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džordans jau paziņojis, ka nespēlēs sezonas noslēguma turnīrā Orlando, tāpat pastāv diezgan liela iespēja, ka uz turieni nedosies arī Dinvidijs.

"Vakar uzzināju un šodien vēlreiz guvu apstiprinājumu tam, ka pēc atgriešanās treniņos esmu Covid-19 pozitīvs. Šī iemesla dēļ manis nebūs sezonas noslēguma turnīrā Orlando," tviterī raksta Džordans.

Jau tagad zināms, ka bez Džordana turnīrā Orlando nespēlēs arī Kevins Durants, Kairijs Ērvings, Vilsons Čendlers un Niks Klekstons.

Dinvidijam šosezon caurmērā vienā mačā ir 20,6 punkti, 6,8 rezultatīvas piespēles un 3,5 atlēkušās bumbas, kamēr Džordans šajā sezonā vidēji spēlē guvis 8,3 punktus, izcīnījis 10,0 atlēkušās bumbas un veicis 1,9 rezultatīvas piespēles.

Dinvidijs šosezon bija viens no neapšaubāmiem "Nets" komandas uzbrukuma līderiem.

"Nets" komandas mājvietā Bruklinā treniņu nav bijis vairākas dienas. Oficiāli treniņi tiks aizvadīti vien Orlando, kur komandas ieradīsies jūlija vidū.

Līdz trešdienai komandām NBA jāiesniedz saraksts ar tiem spēlētājiem, kuri varētu parādīties vienību sastāvos. Čendleru "Nets" komandā aizvietos Džastins Andersons, tāpat tiek meklēts spēlētājs Džordana vietā.

"Nets" šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē un atrodas nestabilā "play-off" pozīcijā.

Vīruss turpina nesaudzēt arī Rietumu konferences komandas. Kā ziņo ESPN, Denveras "Nuggets" spiesta slēgt savus treniņlaukumus, jo kopš nedēļas nogales saslimis vismaz vēl viens kluba pārstāvis. Savā dzimtenē Serbijā koronavīrusu saķēra arī "Nuggets" līderis Nikola Jokičs.

Tāpat Ziemeļamerikas mediji, atsaucoties uz kluba viceprezidentu Deividu Grifinu, ziņo ka inficējušies trīs Ņūorleānas "Pelicans" basketbolisti. Šai trijotnei testi tika veikti pagājušajā nedēļā, kad spēlētāji atgriezās komandas treniņbāzēs.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās