foto: AFP/Scanpix
FOTO: Porziņģis izrāda savu villu, saņem krievu basketbola leģendas uzslavas un dodas uz Dalasu
Noprotams, ka Kristaps Porziņģis ir devies uz Dalasu.
Sporta zvaigznes
2020. gada 18. jūnijs, 12:20

FOTO: Porziņģis izrāda savu villu, saņem krievu basketbola leģendas uzslavas un dodas uz Dalasu

Jauns.lv

Latvijas slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis Covid-19 pandēmijas laikā atlidoja uz Latviju, kur cītīgi trenējās, lai būtu gatavs, kad atsākas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristaps pēdējās nedēļās Nīcas Sporta centrā sviedrus lēja gan kopā ar savu brāli Jāni, kurš savulaik spēlējis arī Latvijas basketbola izlasē, gan saviem draugiem, gan augsti vērtēto basketbola treneri Artūru Visocki-Rubeni.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Kristaps norāda, ka dodas uz Dalasu.

Jaunākā informācija liecina, ka NBA sezona varētu atsākties jau jūlija beigās, bet visiem basketbolistiem savu komandu rīcībā jābūt jau ar nākamās nedēļas sākumu, tad nu Kristaps savos “Instagram” īsajos stāstos ievietojis gan pāris Dalasas “Mavericks” komandas kopbildes, gan video, kurā apskatāma ģimenes jaunā villa Jūrmalciemā, kas apmēru ziņā vietējo mēlēs nopelnījusi nosaukumu “Porziņģciems”, gan arī ievietojis paziņojumu, ka dodas uz ASV.

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā. Vietējie to jau iesaukuši par "Porziņģciemu".

gallery icon
32

Pēdējās dienās Porziņģa vārds tika locīts arī Latvijas un Krievijas basketbola leģendu – Valda Valtera un Andreja Kiriļenko - sarunā. Valters uz “11 TV” sarunu bija aicinājis tagadējo Krievijas Basketbola federācijas prezidentu. Abi vīri diskusijā, protams, pieskārās arī Porziņģa jautājumam. Kiriļenko neslēpa, ka no NBA spēlējošajiem Latvijas basketbolistiem tieši Kristaps ir viņa favorīts: “Manuprāt, unikāls spēlētājs - ļoti laba domāšana un fiziskā sagatavotība. Uzskatu, ka viņš ir vienradzis. Tādi dzimst vienreiz simts gados,” uzskata Kiriļenko.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Kristaps publicējis bildi ar komandu.

Valdim Valteram allaž paticis Kristapu salīdzināt un pielīdzināt paša kādreizējam cīņu biedram lietuvietim Arvīdam Sabonim, tomēr Kiriļenko neuzskata, ka tās būtu korekti, jo spēlētāji esot pavisam atšķirīgi: “Nē, viņš vispār nav kā Sabonis. Viņus abus nevar salīdzināt. Sabonis bija daudzpusīgāks, labāk deva piespēles, veidoja saspēli. Porziņģis vairāk met, skrien, ir vieglāks, ļoti gara auguma. Man ir bauda skatīties, kā viņš spēlē,” sacīja Krievijas basketbola leģenda.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Kristaps Porziņģis 26. aprīlī bez skaļas afišēšanas ar privāto lidmašīnu “Bombardier Global 6000” tiešā lidojumā no Dalasas atgriezās Liepājā. Interesanti, ka tieši tāda lidmašīna, ar kādu Kristaps un viņa brālis Jānis atlidoja no ASV, pieder Dalasas "Mavericks" īpašniekam Markam Kubanam.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Kristaps publicējis bildi ar komandu.

Kā izskatās topošajā "Porziņģciemā" - ēku kompleksā Jūrmalciemā

gallery icon
6

Kristaps Porziņģis pēc 610 dienām atgriežas NBA laukumos

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas spēlē Dalasas "Mavericks" rindās debitēja ar 18 gūtiem punktiem, ...

gallery icon
11
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās