foto: AFP/Scanpix
"Knicks" leģendai Patrikam Jūingam nozagtas abas "Dream Team" zelta medaļas
"Manā mājā Ņujorkā vienubrīd notika ielaušanās, un viņi nozaga manas medaļas," sacīja Patriks Jūings.
Sporta zvaigznes
2020. gada 6. maijs, 22:51

"Knicks" leģendai Patrikam Jūingam nozagtas abas "Dream Team" zelta medaļas

Jauns.lv / LETA

Basketbola slavas zāles dalībnieks Patriks Jūings zaudēja abas olimpiskās zelta medaļas, kā arī ASV studentu čempiona gredzenu zādzībā paša mājās pirms vairākiem gadiem, bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas "Knicks" zvaigzne trešdien atklāja intervijā apvienotajam radio un televīzijas raidījumam "Dan Patrick Show".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jūings sacīja, ka nozagtais priekšmets ir zelta medaļa, kuru viņš ieguva 1992.gada olimpiskajās spēlēs Barselonā "Sapņu komandas" ietvaros.

"Manā mājā Ņujorkā vienubrīd notika ielaušanās, un viņi nozaga manas medaļas," sacīja viens no slavenākajiem Ņujorkas komandas basketbolistiem.

Tika nozagta arī Centra spēlētāja 1984.gadā izcīnītā olimpiskā zelta medaļa un viņa ASV Studentu čempionāta (NCAA) uzvarētāja gredzens, kas tika izcīnīts ar Džordžtaunas Universitātes komandu.

Jūings, kurš tagad ir Džordžtaunas vienības galvenais treneris, sacīja, ka ir atguvis savu koledžas čempiona gredzenu, kad tas tika izlikts pārdošanai interneta izsoļu vietnē "eBay".

Viņš teica arī, ka vēlāk pēc zvana ASV basketbola direktoram Džerijam Kolendželo saņēmis zelta medaļu kopijas.

"Viņš parūpējās par mani," Jūings saka par Kolendželo . "Viņš ir lielisks puisis."

Jūings uzskata, ka viņa mājā zagļi ir ielauzušies ar nodomu: "Dažreiz tas nav lieliski - būt labi pazīstamam."

Jūings NBA nospēlēja 17 sezonas, galvenokārt Ņujorkas "Knicks" sastāvā, un 11 reizes piedalījās Visu zvaigžņu spēlē, kā arī 1996.gadā tika iekļauts NBA 50 visu laiku izcilāko basketbolistu sarakstā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās