Basketbols
2020. gada 9. janvāris, 07:12

Pasečņiks zaudējumā pret "Magic" gūst 16 punktus

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien guva 16 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, laukumā pavadot vairāk nekā 35 minūtes, kas spēlētājam bija personīgais rekords, taču tas neglāba Vašingtonas "Wizards" no zaudējuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Wizards" viesos ar rezultātu 89:123 (23:32, 29:37, 20:28, 17:26) zaudēja Orlando "Magic".

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 35 minūtes un četras sekundes, kuru laikā realizēja sešus no astoņiem divpunktu metieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva trīs kļūdas un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta par 16 punktiem mazāk nekā ielaida.

foto: AP/Scanpix
Pasečņiks laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 35 minūtēm.

Pasečņiks iepriekš laukumā ne reizi nebija pavadījis vairāk par 28 minūtēm. Tāpat basketbolists biju tuvu jaunam gūto punktu rekordam, jo iepriekš viņš vienā spēlē ir guvis 17 punktus.

"Wizards" komandā rezultatīvākie bija Admirals Skofīlds un Trojs Brauns, kas guva pa 18 punktiem katrs. "Magic" vienībā 29 punktus guva Nikola Vučevičs.

Šajā spēlē aizvien sastāvā nebija iekļauts otrs šīs komandas latvietis Dāvis Bertāns, kurš dziedē augšstilba muskuļa savainojumu. Basketbolists iepriekš bija nosūtīts uz attīstības līgu, lai ieietu treniņu ritmā, taču nu jau viņš ir atgriezies pie "Wizards".

Vašingtonas komanda nākamo spēli aizvadīs piektdien, mājās tiekoties ar Atlantas "Hawks".

"Wizards" ar 12 uzvarām 37 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās