foto: Edijs Pālens/LETA
Karsuma satraumētais Makmilans dodas izbraukumā kopā ar Rīgas "Dinamo"
Brendons Makmilans ir viens no Rīgas "Dinamo" šīs sezonas līderiem.
Hokejs
2019. gada 31. oktobris, 17:02

Karsuma satraumētais Makmilans dodas izbraukumā kopā ar Rīgas "Dinamo"

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien sezonas trešajā izbraukumā devās ar svētdienas mačā satraumēto Brendonu Makmilanu.

"Dinamo" piektdien viesosies pie "Soči" komandas, bet svētdien pēdējā mačā pirms izlašu pārtraukuma tiksies ar Sanktpēterburgas SKA.

Izbraukumā Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā būs šādi hokejisti: vārtsargi - Aleksanders Salāks, Andrejs Makarovs, Maksims Tretjaks; aizsargi - Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Oskars Bārtulis, Kristofers Berjlunds, Sergejs Gimajevs, Eduards Hugo Jansons, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks; uzbrucēji - Kārters Eštons, Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Miķelis Rēdlihs, Deivids Sarkanis, Antons Trastašenkovs.

Savainojumu dēļ mājās paliks Vitālijs Pavlovs un Kristaps Zīle. Frenks Razgals palīdzēs fārmklubam "Liepāja", bet uzbrucēji Patriks Zabusovs un Ričards Grīnbergs, spēlēs "Rīgas" komandas sastāvā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā.

Makmilans svētdien pēc iegrūšanas apmalē nepabeidza spēli ar Maskavas "Spartak", bet otrdien mačā ar Pekinas "Kuņluņ Red Star" viņš nepiedalījās.

"Makmilanam ir pamatīgs augšstilba sasitums. Viņš spēlēs nākošajās spēlēs. Mums viņa pietrūka, bet tā ir hokeja sastāvdaļa," pēc otrdienas mača teica "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Kā zināms, Makmilans guva traumu pēc sadursmes ar Mārtiņu Karsumu, kurš par to tik saņēma 5+20 minūšu noraidījumu, bet vēlāk arī bija spiests samaksāt  50 000 - 70 000 rubļu (700 - 990 eiro).  naudassodu.

Šobrīd Rīgas klubs ar 16 punktiem 23 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē un ir vājākais visā līgā.