foto: EPA/Scanpix
"Liverpool" uzvar "Chelsea" un saglabā līderpozīciju premjerlīgas kopvērtējumā
Futbols
2019. gada 14. aprīlis, 20:54

"Liverpool" uzvar "Chelsea" un saglabā līderpozīciju premjerlīgas kopvērtējumā

Jauns.lv / LETA

"Liverpool" futbolisti svētdien svinēja uzvaru Anglijas premjerlīgas mačā, tādējādi saglabādami līderpozīciju turnīra tabulā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Liverpūlieši savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja Londonas "Chelsea" vienību.

"Liverpool" abus vārtus guva otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs. Vispirms 51.minūtē Sadio Manē bija precīzs ar galvu pie vārtu tālā stūra, bet divas minūtes vēlāk Mohameds Salāhs izcēlās ar skaistu un tālu sitienu ārpus soda laukuma.

"Liverpool" par diviem punktiem apsteidz tuvāko sekotāju Mančestras "City", kurai gan ir viena spēle rezervē. "City" svētdien viesos ar 3:1 (1:0) pārspēja Londonas "Crystal Palace".

Mančestras vienībā divus vārtus guva Rahīms Stērlings, bet vienu reizi precīzs bija brazīlietis Gabriels Žezūss.

Sestdien graujošu uzvaru svinēja Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 4:0 (2:0) sagrāva Hadersfīldas "Town". Mājiniekiem ar "hat-trick" izcēlās Lukass, bet vienus vārtus guva Viktors Vanjama.

Vēl no vadošajām komandām Mančestras "United" savu līdzjutēju priekšā ar 2:1 (1:0) apspēlēja Vesthemas "United". Abus vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Pols Pogbā, kurš desmit minūtes pirms pamatlaika beigām izrāva mājiniekiem uzvaru.

"Liverpool", abām Mančestras vienībām un "Hotspur" nākamnedēļ būs jāaizvada UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēles.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā esošā "Liverpool" guvusi 85 punktus 34 spēlēs, kamēr Mančestras "City" ir 83 punkti 33 cīņās. Trešo vietu ar 67 punktiem ieņem Totenhemas "Hotspur", tālāk ar 66 punktiem ir Londonas "Chelsea", no kuras par diviem punktiem atpaliek Mančestras "United", bet vēl par punktu mazāk ir Londonas "Arsenal" futbolistiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās