foto: Mirrorpix / Vida Press
Vai pie Anglijas futbola izlases zaudējuma vainīgs... Miks Džegers?
Dziedātājs Miks Džegers Maskavā, "Lužņiku" stadionā, Pasaules kausa izcīņas pusfināla spēlē, kurā Anglijas futbola izlase papildlaikā zaudēja Horvātijai.
Futbols
2018. gada 12. jūlijs, 15:53

Vai pie Anglijas futbola izlases zaudējuma vainīgs... Miks Džegers?

Jauns.lv

Rokmūzikas zvaigzne Miks Džegers (74), protams, ir skatuves leģenda, izcils mākslinieks un īsta naudas pelnīšanas mašīna ierakstu kompānijām. Taču viņam ir arī pulks nelabvēļu. Un izrādās, arī sporta aprindās.

Trešdien, 11. jūlijā, grupas "The Rolling Stones" vokālists klātienē vēroja Pasaules kausa izcīņas pusfināla spēli, kurā Anglijas futbola izlase sīvā cīņā piekāpās Horvātijai.

Džegers īkšķus turēja par dzimtās Anglijas izlasi, to publiski paziņojot arī sociālajos tīklos. Ievietoja video, kurā redzams, kā viņš atbalsta valstsvienību, saukdams "Aiziet, Anglija!".

Taču nācās samierināties ar zaudējuma rūgtumu, sapnis par neaizsniedzamo Pasaules kausu tika izsapņots, un ne viens vien atcerējās, ka Džegera klātbūtne nozīmīgās spēlēs teju vienmēr komandām, ko viņš publiski atbalsta, nesusi neveiksmi.

Mirkļi no Anglijas-Horvātijas spēles Pasaules kausā Maskavā

gallery icon

Tā 2014. gada Pasaules kausa finālturnīrā Džegers fanoja par sacensību rīkotāju Brazīliju - viņa dēla Lukasa māte ir brazīliešu modele Lusiana Himenesa. Un, protams, bija klāt arī slavenajā mačā, kurā Brazīliju pusfinālā ar 7:1 pazemoja varenā Vācija.

Lusianai pat pēc tam bija jāmetas sociālajos tīklos sava dēla tēvs aizstāvēt, jo karstasinīgie brazīļu fani interneta ārēs metās gānīt Džegeru, saucot to par "neveiksmes talismanu".

Šādu iesauku slavenais mūziķis bija izpelnījies jau iepriekš - pēc paziņojuma, ka fanos par ASV, šī komanda nekavējoties zaudēja; klātienē vēroja, kā 2010. gada Pasaules kausa finālturnīrā viņa mīļoto Angliju jau astotdaļfinālā ar 4:1 sagrauj tā pati Vācija; koncertos Portugālē un Itālijā solīja veiksmes šo valstu izlasēm, bet čiks vien sanāca.

Tā nu, lūdzu, lūdzu, Mik, nekādā gadījumā nebrauc uz pasaules čempionātu hokejā un nesāc fanot par Latviju!