Futbols
2018. gada 28. februāris, 22:12

Pasaules dārgākajam futbolistam Neimaram tiks veikta operācija

Kasjauns.lv / LETA

Brazīliešu superzvaigznei Neimaram šonedēļ tiks veikta operācija, trešdien pavēstīja Francijas futbola čempionvienība Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kas iepriekš šādu informāciju bija noliegusi.

Pasaules dārgākais futbolists traumu guva svētdien, kad uz nestuvēm atstāja Francijas čempionāta maču, kurā PSG savā laukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Marseļas "Olympique". Sākotnēji tika ziņots, ka Neimars sastiepis potīti, bet pēc tam atklājās, ka futbolistam ir lauzts pēdas kauls.

Otrdien Brazīlijas medijs "Globo Esporte" vēstīja, ka Neimaram tiks veikta operācija, līdz ar to viņam būtu jāizlaiž apmēram divi mēneši un atgriešanās laukumā notiks vien maijā jeb mēnesi pirms Pasaules kausa finālturnīra. Tiesa, PGS galvenais treneris Unai Emerijs šajā pat dienā noliedza, ka Neimaram būs nepieciešama operācija.

Tomēr trešdienas vakarā PSG komanda paziņojusi, ka pēc tam, kad turpināti izmeklējumi, lemts šīs nedēļas beigās Neimaram Brazīlijā veikt operāciju.

PSG neziņo potenciālo atlabšanas laiku, bet viņa tēvs Neimara seniors iepriekš bija izteicies, ka atlabšana prasīs 6-8 nedēļas.

Jau 6.martā PSG gaidāma ļoti svarīga spēle Čempionu līgā, jo pēc pirmā mača Parīzes vienība ir iedzinējos pret Madrides "Real" ar 1:3.

Pērn līdzīgu traumu guva Neimara tautietis Gabriels Žezuss, kurš Mančestras "City" vienībai nevarēja palīdzēt divus mēnešus, turklāt arī pēc tam cīnījies ar traumām. Savukārt kādreizējās angļu zvaigznes Deivids Bekhems un Veins Rūnijs savulaik izlaida pa sešām nedēļām.

Francijas čempionātā PSG atrodas drošā vadībā, tuvāko konkurenti "Monaco" apsteidzot par 14 punktiem.

Parīzes "Saint-Germain" prezentē Neimaru

gallery icon
39

PSG Neimaru iegādājās no spāņu komandas "Barcelona" par 222 miljoniem eiro. Šosezon viņš visos turnīros izcēlies ar 28 precīziem sitieniem 30 spēlēs.