foto: ekrānuzņēmums no video
Porziņģis jaunākajā "Adidas" reklāmā atstāj ēnā pat Mesi un Bekhemu
Kristaps Porziņģis jaunākajā "Adidas" reklāmā.
Sporta zvaigznes
2017. gada 21. decembris, 11:18

Porziņģis jaunākajā "Adidas" reklāmā atstāj ēnā pat Mesi un Bekhemu

Kasjauns.lv

Latvijas basketbola spilgātākā zvaigzne Kristaps Porziņģis pēdējās dienās kļuvis vēl daudz populārāks visā pasaulē, jo ticis pie nozīmīgas lomas sporta apģērbu ražotāja "Adidas" jaunākajā reklāmā.

Savā jaunākajā reklāmā "Adidas" uzsākusi kampaņu "Calling All Creators" (piesaukt visus radītājus/veidotājus), kurā tiek runāts par sportistiem un citu jomu pārstāvjiem, kuri spēj radīt un ietekmēt apkārtējos.

"Adidas" viceprezidents Raiens Morlans sarunā ar "Adweek" atklājis, ka visi pie galda esošie cilvēki ir patiesi radītāji un jau tagad ietekmējuši savu jomu, kurā darbojas. "Mēs dzīvojam sporta un kultūras krustpunktā, un šie cilvēki pie galda to simbolizē!"

Reklāmā kopā ar Porziņģi filmējušies argentīniešu futbola supervzvaigzne Lionels Mesi, franču futbola jaunais spīdeklis Pols Pogbā,  britu futbola leģenda Deivids Bekhems, mūziķis un producents Farels Viljamss, amerikāņu modes dizainers Aleksandrs Vangs, amerikāņu modele Kārlija Klosa, Spānijas tenisiste Garvinje Mugurusa, tagadējās un kādreizējās NBA zvaigznes kā Džeimss Hārdens, Treisijs Makgreidijs, Demjens Lilards, Brendons Ingrams, Džeremijs Lins Deriks Rouzs puertorikāņu beisbolists Karloss Koreja, amerikāņu futbola zvaigzne 2016. gada "Super Bowl" vērtīgākais spēlētājs Vons Millers, WNBA zvaigznes Kendisa Pārkere, Čineja Ogvumike, NFL spīdekļi Ārons Rodžerss, Deandrē Hopkinss, beisbola zvaigzne Kriss Braients, šī gada labākā ASV futboliste Lindsija Horana, sieviešu volejbola jaunā zvaigzne Peidža Tapa, viens no šā brīža vadošajiem NHL aizsargiem Pīkejs Subans, un reperis "Pusha T".

Interesanti, ka šajā prestižajā un visā pasaulē ļoti populāro zvaigžņiu kompānijā Kristaps nebūt nav nekāds fona skatītājs un viņš klipa laikā runā pat divas reizes. Atšķirībā no Mesi, Bekhema un citiem, kuru loma bija vienkārši sēdēt un klausīties. Klipa nobeigumā, pēc Liepājā dzimušā basketbolista, noslēguma vārdus pasaka vien Farels Viljamss.

Kristapa vārdi klipā ir sekojoši: "Radošums ir viss šodienas spēlē!" un nobeigumā aicina visus: "Radīt!"