foto: Reuters/Scanpix/LETA
MMA zvaigznei Makgregoram lielākās nepatikšanas dzīvē. Viņa dzīvībai draudot briesmas
Konors Makgregors allaž izcēlies ar bravūrību, bet šoreiz laikam varētu būt pārcenties.
Sporta zvaigznes
2017. gada 2. decembris, 05:04

MMA zvaigznei Makgregoram lielākās nepatikšanas dzīvē. Viņa dzīvībai draudot briesmas

Kasjauns.lv

MMA (jaukto cīņu mākslas zvaigznei), kolorītajam un dažādu skandālu apvītajam īru cīkstonim Konoram Makgregoram šoreiz sanācis iekulties, iespējams, lielākajās nepatikšanās mūžā.

UFC (Ultimate Fighting Championship) vieglā svara čempions Konors Makgregors aizvadītajā nedēļā bija devies uz tiesu, lai noklausītos spriedumu lietā par ātruma pārsniegšanu, braucot ar automašīnu, tomēr viņš varētu būt iekūlies krietni lielākās nepatikšanās nekā ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšana.

Kā vēsta īru prese, aizvadītajā svētdienā slavenais cīkstonis bija devies uz kādu krogu, kur viņam izveidojās konflikts ar kādu īru mafijai pietuvinātu cilvēku. Domstarpības rezultējās ar to, ka Makgregors šim vīrietim iesitis.

Ilgi gaidītā boksa cīņa: Meivezers pret Makgregoru

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers sestdien vēsturē, iespējams, ienesīgākajā cīņā uzvarēja jauktās cīņas mākslas (MMA) slavenāko sportistu Konoru Makgregoru.

gallery icon
98

Medijs "The Independent" sākotnēji neminēja Konora Makgregora vārdu, apgalvojot, ka konfliktā iesaistīta "labi zināma īru slavenība" un "sporta zvaigzne". Šajā rakstā minēts, ka sportists iesitis aptuveni 50 gadus vecam vīrietim, kurš esot vietējā narkotiku tirgoņa Greiema Vīlana tēvs. Abi iepriekš minētie kungi ir saistīti ar Dublinā bāzēto Kinahana narkotiku karteli. Zīmīgi, ka par incidentu neviens policijai neesot ziņojis.

Neilgi pēc "The Independent" publikācijas Makgregors savā "Instagram" kontā publicēja video ar vienu frāzi "the celebrity" ("slavenība"), apliecinot, ka tieši viņš ir šajā konfliktā iesaistītā persona.

The celebrity

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Cits īru medijs "The International Business Times" vēsta, ka pēc Makgregora gājiena esot izsludināta atlīdzība par viņa galvu - 900 000 eiro. Ar šādu gājienu mafija vēlas, lai slavenais cīkstonis maksā viņiem par savu drošību, vai arī riskē, ka varētu tikt nogalināts. 

Šis laikraksts ieskicē situāciju, ka draudi ir nopietni, jo ar Kinahanu karteli Īrijā neviens nejoko: "Makgregors ir nonācis ļoti bīstamā situācijā. Viņš, visticamāk, paša vainas dēļ iesaistījies konfliktā ar ļoti, ļoti bīstamiem cilvēkiem."

Meivezera un Makgregora pirmscīņas svēršanās procedūra

Meivezera un Makgregora pirmscīņas svēršanās procedūra.

gallery icon
54

Pēc īru mediju domām, ja Makgregrors negrasās pamest valsti, tad viņam vajadzētu runāt ar Gardu (vietējo policiju) par drošības nodrošināšanu, jo pastāv reāli draudi. Kinahanu kartelim nerūpēs arī Makgregora atpazīstamība.

Makgregora tēvs gan visas šīs runas kategoriski noliedzis, sakot, ka viņa dēlam neesot pamata no nekā bīties. Ja šādām runām būtu pamats, tad Konors jau būtu pametis Īriju.

Savukārt, pametot tiesas zāli, Makgregors atbildot uz žurnālistu jautājumiem bija ļoti lakonisks: "Nāc un dabū mani!"