1dienas
19stundas
36minūtes
17sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Citi sporta veidi

Taigers Vudss golfa sacensībās atgriezīsies aprīlī

Jauns.lv

Pasaulē bagātākais sportists un labākais golfa spēlētājs Taigers Vudss nākamajā mēnesī piedalīsies "Augusta Masters" sacensībās, kas iezīmēs viņa atgriešanos profesionālajā sportā.

Taigers Vudss golfa sacensībās atgriezīsies aprīlī...

"Man ir liels respekts pret gaidāmajām sacensībām, jo šeit es guvu savu pirmo lielo sasniegumu golfā. Pēc ilga, bet nepieciešama atpūtas perioda esmu gatavs uzsākt sezonu," Vudss otrdien paziņoja savā interneta mājaslapā. Izcilais golferis vienlaikus atklāja, ka pēdējo divu mēnešu laikā viņš izgājis nopietnu terapijas kursu, bet vēl esot daudz nesakārtotu lietu privātajā dzīvē.

Pēdējās sacensības Vudss aizvadīja pērn 15.novembrī, kad uzvarēja Austrālijas "Masters" turnīrā, izcīnot savu 82.uzvaru turnīros karjerā.

Jau ziņots, ka Vudsa sāga sākās pagājušā gada 27.novembrī, kad viņš pie savas mājas cieta autoavārijā. Ātri tika noskaidrots, ka avārija notikusi pēc viņa strīda ar sievu, bet drīz vien sāka pieteikties bijušās golfera mīļākās, un to skaits jau ir pie 20.

Pēc tam Vudss paziņoja, ka uz nenoteiktu laiku aiziet no golfa, cenšoties saglābt savu ģimeni. Savukārt pēc tam 14 reizes prestižajos "Major" turnīros uzvarējušais Vudss iestājās klīnikā, ārstējoties no atkarības pret seksu.

Pirmo reizi publisku paziņojumu Vudss sniedza februāra vidū, 13 ar pusi minūtes garā uzrunā atvainojoties savai ģimenei par uzvedību.

33 gadus vecais Vudss ir pasaulē bagātākais sportists un kļuvis par pirmo un pagaidām vienīgo cilvēku, kurš tikai ar sportu vien nopelnījis vairāk par miljardu ASV dolāru.