1dienas
19stundas
39minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Futbols

Latvijas čempioni futbolā "Liepājas metalurgs" piekāpjas "Jūrmalai-VV"

Jauns.lv

Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - turnīra 11.kārtas mačā "Jūrmala-VV" komanda trešdien viesos ar 2:1 (2:1) negaidīti uzvarēja aizvadītās sezonas čempionvienību "Liepājas metalurgs".

Latvijas čempioni futbolā "Liepājas metalurgs" pie...

Liepājniekus pirmajā puslaikā vadībā izvirzīja Oskars Kļava, bet vēl līdz pārtraukumam viesi vērsa rezultātu sev par labu. Vispirms no 11 metru atzīmes precīzs bija Romāns Bezzubovs, bet divas minūtes vēlāk vārtus guva Igors Semjonovs. Laukuma saimniekiem dažas minūtes pirms mača beigām bija lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu, bet Kristaps Grebis nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Tikmēr "Ventspils" komanda viesos ar 3:0 (3:0) uzvarēja "Olimpa"/RFS futbolistus un turnīra tabulā panāca līdervienību "Skonto". Uzvarētāju labā trešdien izcēlās Sergejs Šumiļins, Eduards Višņakovs un Jurijs Žigajevs.

Vēl vienā mačā trešdien Daugavpils "Daugava" savā laukumā ar 2:0 (2:0) pārspēja Ventspils vienību "Tranzit". Vārtus pirmajā puslaikā ar dažu minūšu intervālu guva Andrijs Porošins un Murads Ramazanovs.

Vēl viena 11.kārtas spēle notiks sestdien, kad Rēzeknes "Blāzma" savā laukumā uzņems Rīgas "Jaunības" vienību.

Savukārt līdervienības "Skonto" un "Jelgavas" komandas 11.kārtas mačs pārcelts uz vēlāku laiku sakarā ar "Skonto" dalību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, kur "Skonto" tiksies Ziemeļīrijas komandu "Portadown", kas spēlē Īrijas čempionātā.

Čempionāta kopvērtējumā "Skonto" un "Ventspils" rēķinā ir 28 punkti 11 aizvadītajās spēlēs. Savukārt trešajā vietā ar 24 punktu atrodas "Liepājas metalurgs".