Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
WTA ranga līderei Vozņacki bezcerīgs zaudējums trešajā kārtā
Citi sporta veidi

WTA ranga līderei Vozņacki bezcerīgs zaudējums trešajā kārtā

Jauns.lv

Smagu zaudējumu Francijas atklātā tenisa čempionāta sieviešu vienspēļu sacensību trešās kārtas mačā piektdien piedzīvoja WTA ranga līdere Karolīna Vozņacki.

WTA ranga līderei Vozņacki bezcerīgs zaudējums tre...
Slaidā slovākiete Daniela Hantuhova neatstāja nekādas cerības ranga līderei Karolīnai Vozņacki.
Slaidā slovākiete Daniela Hantuhova neatstāja nekādas cerības ranga līderei Karolīnai Vozņacki.

Ar pirmo numuru izliktā Dānijas tenisiste ar 1-6, 3-6 kapitulēja Slovākijas tenisistei Danielai Hantuhovai, kura izlikta ar 28. numuru.

Pēc pārliecinoši zaudēta pirmā seta, arī otrajā Vozņacki nokļuva zaudētājos ar 0-4. Dāniete vēl spēja pietuvoties līdz 3-4, tomēr neko vairāk nepaveica.

Kā ziņots, smagu cīņu Vozņacki aizvadīja jau otrajā kārtā, kad ar 6-3, 7-6 (8:6) pieveica kanādieti Aleksandru Vozņaku.

Pagājušajā nedēļā Vozņacki triumfēja Briseles WTA "Premier" sērijas turnīrā, tiekot pie ceturtā titula šosezon. Tomēr viņa joprojām vēl nav izcīnījusi nevienu "Grand Slam" titulu, bet Francijas atklātajā čempionātā pat nav tikusi tālāk par ceturtdaļfinālu, ko pirmoreiz sasniedza pagājušajā gadā.

Neskatoties uz ātro neveiksmi, Vozņacki pēc turnīra saglabās WTA ranga līderes godu, jo sacensību otrā rakete beļģiete Kima Klijstersa jau otrajā kārtā ar 6-3, 5-7, 1-6 zaudēja Nīderlandes sportistei Arantai Rusai.

Hantuhova turnīra ceturtajā kārtā iekļuvusi ceturto reizi karjerā, bet līdz šim nekad nav spējusi to pārvarēt.

Nākamajā kārtā Hantuhova spēkosies ar krievieti Svetlanu Kuzņecovu, kura izlikta ar 13.numuru un turnīrā triumfēja 2009. gadā. Kuzņecova trešās kārtas mačā ar 6-0, 6-4 pārliecinoši pieveica kanādieti Rebeku Marino.

Kā ziņots, zaudējumu trešajā kārtā piektdien piedzīvoja arī pagājušā gada sacensību fināliste Samanta Stosura. Ar astoto numuru izliktā austrāliete ar 4-6, 6-1, 3-6 piekāpās Argentīnas tenisistei Hiselai Dulko.

Kā ziņots, pagājušā gada finālmačā Stosura ar 4-6, 6-7 (2:7) piekāpās itālietei Frančeskai Skjavonei.

Pati itāliete trešās kārtas mačā piektdien tikās ar Šuai Penu no Ķīnas, kas izlikta ar 29. numuru. Pirmajā setā Skjavone uzvarēja ar 6-3, bet otrajā setā, rezultātam esot 2-1 ķīnietes labā, Pena no tālākas cīņas atteicās.

LETA/Foto: EPA/LETA