Parīzē aizvadīta žilbinoši krāšņā "Victoria`s Secret" skate. FOTO. VIDEO
Apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” gadskārtējā skate šogad notikusi jau 20. reizi.
2016. gada 1. decembris, 15:38

Parīzē aizvadīta žilbinoši krāšņā "Victoria`s Secret" skate. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Daudzu simtu un tūkstošu gaidītā „Victoria’s Secret” apakšveļas skate šogad pirmo reizi notikusi modes mekā un romantikas pilsētā Parīzē.

Ik gadus krāšņo „Victoria’s Secret” apakšveļas skati pie saviem televizora ekrāniem noskatās aptuveni 500 miljoni cilvēku visā pasaulē. Ne bez iemesla to dēvē par vienu no žilbinošākajām un seksapīlākajām TV pārraidēm.

Šogad skate notikusi jau 20. reizi. Pirmais krāšņais šovs sarīkots tālajā 1995. gadā un toreiz meitenes vēl neviens nedēvēja par eņģeļiem, jo skatē nevienai nebija doti lielie spārni, kas vēlākos gados kļuva par šī zīmola gadskārtējās skates „firmaszīmi”.

Iepriekšējos gados skate rīkota tādās pilsētās kā Ņujorka, Londona, Losandželosa, Maiami un Kannas.

Šā gada skate, kas Parīzē notikusi jau 30. novembra vakarā, TV ekrānos daudzviet pasaulē būs vērojama 5. decembrī.

Skatē apakšveļu demonstrēja tādas visiem zināmas modeles kā Bella Hadida, Adriana Lima, Lilija Oldridža, Alesandra Ambrosio, Irina Šaika un Stella Maksvela. Skatē piedalījās arī Bellas Hadidas māsa Džidži Hadida un Kardašjanu klana atvase Kendala Dženere. Abām modelēm debija „Victoria’s Secret” šovā bija pērn.

Šogad no dārgmetāla darināto un ar dārgakmeņiem rotāto „Fantasy Bra” krūšturi demonstrējusi modele Jasmīne Tukesa. 25 gadus vecajai modelei nācies piecus mēnešus klusēt par to, ka viņai uzticēts tas gods šogad prezentēt jauno – trīs miljonus vērto – krūšturi.

Iepriekšējos gados „Fantasy Bra” krūšturi skatēs demonstrēja labi zināmas modeles, kuras jau daudzu gadu garumā dēvētas par „Victoria’s Secret” eņģeļiem. Jasmīnas Tukesas vārds nav tik labi zināms kā, iepriekšējo brīnumkrūštura demonstrētāju Kendisas Sveinpolas, Alesandras Ambrosio, Mirandas Keras vai Adrianas Limas. Kalifornijā dzīvojošā Jasmīna par „Victoria’s Secret” eņģeli kļuva tikai pirms gada.

Šā gada „vakara naglu” jeb „Bright Night Fantasy Bra” krūšturi darinājis Edijs Borgo. Tas veidošanā izmantoti 9 000 dārgakmeņu – briljanti un smaragdi, kas ar rokām stiprināti krūštura 18 karātu zelta karkasā. Lai būtu pārliecināti, ka šis krūšturis derēs „kā uzliets”, izstrādājums speciāli modelēts tieši Jasmīnes Tukesas figūrai, tapšanas procesā izmantojot pēc viņas auguma formām atlietu bisti.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Video: Reuters