2020. gada 28. februāris, 11:26

Stils vai bezstils: nedēļas izgāšanos un stila odziņu TOPS

Žurnāls "Kas Jauns"

Nedēļas veiksmīgākās, amizantākās, drosmīgākās un muļķīgākās slavenību garderobes izvēles.

Burbulī

Jā, šogad modē ir apjomīga izmēra kleitas! Tiesa, tās piestāvēs reti kuram auguma tipam un garumam, un līdzsvaram – pārlielais siluets ir tik efektīgs, ka krāsa ir jāizvēlas atturīga. Tāpat arī jāapzinās, ka ballītē kleitai un personībai var pietrūkt vietas.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Aktrise Gvendolīna Kristija.

Bērnudārza princese

Mūziķe Džesika Simpsone, šķiet, ir beidzot piepildījusi pati savu bērnības sapni. Jauki, ja vien tas nebūtu noticis vismaz 30 gadu par vēlu.

foto: ddp / insight media / Vida Press
Mūziķe Džesika Simpsone.

Duets

Ignorējot faktu, ka Dveinam Veidam bikses ir par šauru, pāris priecē ar saskaņoto garderobi. Tas ir piemērs, ka monohromija atmaksājas – tādējādi tēls šķiet elegantāks, izsmalcinātāks un pārdomātāks.

foto: NYP / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Aktrise Gabriela Uniona un basketbola zvaigzne Dveins Veids.

Veselīgi

Nav skaidrs, vai nu popularitātes, vai jauno vīrusu dēļ, bet šis lielisks paņēmiens, kā piesaistīt sev uzmanību nepucējoties un nelietojot meikapu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Aktrise Sana Ji.

Bravo!

Pēdējo mēnešu laikā aktrises Renē Zelvēgeres stilisti ir uzdevuma augstumos. Izvēloties tik elegantus, izsmalcinātus modernas sievišķības komplektus, aktrise stabili atrodas labāk ģērbto slavenību topu virsotnēs.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Aktrise Renē Zelvēgere.

Neatmaksājusies centība

Sākot ar matu sakārtojumu, kas vizuāli likvidē aktrises kaklu, un beidzot ar kleitas taisno piegriezumu, kas noslēpj skaisto augumu, tērps un tēls ir izgāšanās.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Aktrise Skārleta Johansone.

Zilās asinis

Eimijas Fainas Kolinsas tērps ir recepte luksusam un augstprātīgam, buržuāziskam izskatam. Tvīds, kažokādas, pērles, atturīgas krāsas veido stilīgu, tomēr pārspīlēti aukstu un pat karikatūrisku tēlu.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Sabiedrības dāma Eimija Fainsa Kolinsa.

Putukrējuma kūka

Piemērs, kad visa kā ir par daudz! Par īsu, par seksapīlu, par caurspīdīgu, par košu – visas modes un pieklājības normas pārkāptas, lai tikai atrādītu sava auguma sievišķīgos trumpjus.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Dziedātāja Nati Nataša.

Nabas metamorfozes

Ziemā vai vasarā – modeles Bellas Hadidas nabai ir jābūt atsegtai! Neraugoties uz to, tērps, kas lieliski iederētos pastaigās ar suni.

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Modele Bella Hadida.

Flamenko dejotāja

Pazaudējot vienu kleitas piedurkni, aktrise centusies to kompensēt ar mežonīgo kleitas rakstu, volānu kārtu un kontrastējošu atlasa jostu. Izdevies būtu tikai gadījumā, ja viņa būtu flamenko dejotāja.

foto: ZP/Express Syndication / Vida Press
Aktrise Klēra Deinza.