2019. gada 9. decembris, 06:03

Hercogienēm Ketrīnai un Meganai - ietilpīgas rokassomas, kas aizvien ir pārdošanā

Jauns.lv

Atrast ietilpīgu rokassomu, kādu par labu atzinušas hercogienes Ketrīna un Megana, un kura aizvien ir pieejama pārdošanā, – nav viegls uzdevums. Kā zināms, apģērbi un aksesuāri, kas redzēti abu prinču sievām, no veikalu plauktiem pazūd zibens ātrumā.

Stila pētnieki un britu karaļnama fani izpētījuši, kādu zīmolu lielās un ērtās rokassomas gadu gaitā ne reizi vien izvēlējušās Keita Midltone un Megana Mārkla.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Keita Midltone.

Ketrīna priekšroku devusi “Longchamp Le Pliage Tote” ietilpīgajai somai, ko veikalu tīkla “Nordstrom” mājaslapā internetā aizvien iespējams nopirkt par 138.94 eiro. Šī modeļa soma tirdzniecībā ir jau ilgāku laiku un atzīta par pārbaudītu vērtību. Jau vairāk nekā 30 miljoni sieviešu visā pasaulē iegādājušies šo ūdens necaurlaidīgā neilona somu.

foto: Ekrānuzņēmums

“Longchamp Le Pliage Tote” rokassomas ne bez iemesla uzskata par favorītēm ietilpīgo somu kategorijā. Tās var redzēt uz rokas kā koledžas studentei, tā karaļnama pārstāvei. Tā, piemēram, Kembridžas hercogienei Ketrīnai šī modeļa somiņa bija jau skolas gados, un ir redzama uz rokas arī viņas universitātes  absolvēšanas dienā 2005. gadā.

Ja neilona soma neiet pie sirds, zīmols “Longchamp” piedāvā arī luksusa klases modeļus, kas darināti no jērādas. Tām šobrīd ir 33% atlaide un somas nopērkamas par 147.66 eiro, iepriekšējo 220.39 vietā.

foto: Ekrānuzņēmums

2017. gada septembrī, kad princis Harijs un Megana Mārkla pirmoreiz izgāja sabiedrībā kopā, nākamajai hercogienei uz pleca bija paliela brūna soma. Šo “Everlane Day Market Tote” somu, kas “piestāv pie visa”, izpirka vēja ātrumā, taču, tuvojoties svētkiem, tā atkal parādījusies pārdošanā.

foto: GLH / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Megana Mārkla un princis Harijs.

“Everlane” mājaslapā itāliešu dizaineru radītā ādas soma iegādājama par 161 eiro (somas oriģinālā cena ir 340 eiro). Tā pieejama četrās dažādās krāsās un arī mazākā izmērā.

foto: Ekrānuzņēmums