foto: ddp images/PPE/v.d. Werf / Vida Press
Desmitgades lielākās stila izgāšanās: sliktāko tērpu topā arī Megana Mārkla
Megana Mārkla britu sievietēm palikusi atmiņā ar nepareizo apavu izvēli.
2019. gada 27. novembris, 07:40

Desmitgades lielākās stila izgāšanās: sliktāko tērpu topā arī Megana Mārkla

Jauns.lv

Lielbritānijā veiktā aptaujā britu sievietes nosaukušas viņasprāt lielākās desmitgades stila izgāšanās, vēsta "Daily Mail". Tikmēr teju 10 miljoni aptaujāto sieviešu visas kā viena par desmitgades labāko hitu atzinušas Keitas Midltones tērpu.

1. Lady Gaga

foto: SIPA/ Vida Press
Lady Gaga divdomīgais gaļas tērps nosaukts par desmitgades dīvaināko izvēli.

Amerikāņu superzvaigzne Lady Gaga izraudzīta par slavenību, kas palikusi atmiņā ar neaizmirstamāko tērpa izvēli pēdējo gadu laikā. 33 gadus vecā dziedātāja 2010.gadā MTV Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā ieradās tērpā no jēlas gaļas. Savā uzrunā dziedātāja paskaidroja, ka tērpa izvēle saistīta ar to, ka viņa ir “Amerikas galvenā riba”.

foto: SIPA/ Vida Press
Es neesmu gaļa, savā nostājā paudusi Lady Gaga.

Intervijā sarunu šovā ar Elenu Dedženeresu sacīja, ka šim tērpam bijušas vairākas inerpretācijas tai skaitā neuzskatīt sevi par gaļas gabalu. Divdomīgā kleita no tā brīža parādījusies dažādās izstādēs Amerikā. Aptuveni 6,2 miljoni britu aptaujāto sieviešu šo tērpu nodēvēja par desmitgades lielāko stila izgāšanos. 

2. Mailija Sairusa

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Mailijas Sairusas drosmīgā izvēle neatstāja vienaldzīgos.

Dziedātāja Mailija Sairusa paplašināja stila robežas 2015.gadā uz MTV Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju ierodoties tērpā, kas piesaistīja visu uzmanību. 27 gadus vecā slavenība bija izvēlējusies ļoti atklātu tērpu, atstājot iztēlei pārāk maz vietas.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Tērps atstāja maz vietas iztēlei.

Tērpu viņa papildināja ar augstu saņemtiem matiem astē un lieliem auskariem. Vēlāk viņa pārģērbās vairākos divdomīgos tērpos, ieskaitot caurspīdīgā “Versace” kleitā. 

3. Kima Kardašjana

foto: CAMERA PRESS/LNC / Karen Alfonso / Vida Press
Šis tērps Kimai licis justies nepārliecināti.

Sabiedrības dāma un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana nesen atklājusi, ka viņas “Givenchy” grūtnieces tērps 2013.gadā apmeklējot “Met Gala” pasākumu licis viņai justies nepārliecināti. 39 gadus vecā sieviete apliecināja, ka tērpu ieteikuši vairāki modes industrijas top pārstāvji. Četru bērnu māte apraudājusies pēc tam, kad šis tēls kļuvis par interneta jociņu, kurā viņa salīdzināta, piemēram, ar dīvānu. Pētījumā noskaidrojies, ka vairāk nekā 1,3 miljons britu sieviešu vairāk atzīst Kimas jaunākās māsas Kailijas Dženeres tērpu izvēles.

4. Megana Mārkla

foto: Xinhua/Sipa USA/ Vida Press
Megana Mārkla publiski paziņojot par saderināšanos ar princi Hariju.

Sliktāko tērpu izvēlju topa pieciniekā nokļuvusi arī Saseksas hercogiene Megana Mārkla. 2017.gadā publiski paziņojot par saderināšanos ar princi Hariju, hercogiene bija izvēlējusies kurpes, kuras acīmredzami ir par lielu. Tikmēr par lielāko stila hitu 9.9 miljoni britu sieviešu aptaujā nosaukušas Kembridžas hercogienes Keitas Midltones kāzu kleitu. 

foto: WPA Pool/Mirrorpix / Vida Press
Keitas Alexander McQueen kāzu kleita nosaukta par desmitgades top kleitu.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Lady Gaga ierodas Atēnas kā grieķu dieviete Afrodīte

Godinot Grieķijas bagāto vēsturi un dievus, dziedātāja Lady Gaga ieradās Atēnās kā dieviete Afrodīte.

gallery icon

Mailija Sairusa demonstrē kailo miesu MTV VMA 2015 balvu vakarā

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa pārspējusi skandalozi vērtēto uzstāšanos 2013. gada MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Šogad pikanto tērpu bija daudz ...

gallery icon

Kima Kardašjana smaržu prezentācijas pasākumā Melburnā

gallery icon