2019. gada 27. novembris, 06:28

Kas viņu padara tik īpašu? Džeisona Momoas pievilcīgais "sliktais" stils

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Džeisons Momoa, kas savu aktiera karjeru ir sācis pirms divām desmitgadēm ar lomu seriālā "Havajas pludmales patruļa", atpazīstams kļuvis ar piedalīšanos seriālā "Troņu spēles" un populārs – ar galveno lomu filmā "Akvamens". Lai gan garais, staltais, muskuļotais vīrietis nav modes ikona, kurš ievēro aktuālās tendences, viņa mežonīgais, ekscentriskais un pašpārliecinātais tēls ir iedvesmojošs un apskaužams.

Bārda

Aktiera atpazīstamības zīme ir garie, tumšie mati un kuplā bārda. Lai gan varētu šķist, ka pietiek tikai ar sejas apmatojuma izaudzēšanu, tā vis nav. Ūsas tiek apgrieztas un bārda uz kakla pielīdzināta – dabiskumam, bet ne bezpajumtnieka haosam.

foto: Billy Bennight/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press

Bezpiedurkņu uzdevums

Lai varētu atkailināt rokas un valkāt sev tik iecienītos bezpiedurkņu kreklus, fiziski vingrojumi ir obligāti. 193 cm garais, 108 kg smagais, ar 127 cm platām krūtīm un 48 cm lieliem bicepsiem apveltītais aktieris atzīst: „Dažkārt ir tik grūti tā vienkārši sportot. Monotons sports un rutīna ir kaitinoša un garlaicīga. Tāpēc nodarbojos arī ar boksu, sērfošanu un kalnā kāpšanu. Bet, ja lomas dēļ ir jāmaina ķermeņa tips, vairāk ir svarcelšana un kardio vingrojumi.”

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Vienalga!

Lielākais Momoas stila ieguvums ir tas, ka viņam ir vienaldzīgs apkārtējo viedoklis. Viņš valkā to, ko pats vēlas un kad pats vēlas. Un rezultāts ir ekscentrisks kovbojs, bezpajumtnieks un dumpinieks vienā personā.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press

Rozā

Tā kā aktierim apkārtējo viedoklis ir vienaldzīgs, viņš drosmīgi pārkāpj stereotipus un bieži izvēlas valkāt vīriešu nīstāko krāsu – rozā. Veiksmīgi, jo paša dumpinieciskā attieksme, frizūra un augums ir kā kontrasts, līdz ar to – līdzsvars.

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press

Melnā

Kad aktieris nav tērpies rozā, viņš par savu otro izsmalcināto krāsu izvēlas dumpiniecisko melno. Arī no galvas līdz kājām un arī smokinga baltā krekla vietā.

foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press

Pašpārliecinātība

„Kā ikvienam, man ir savi kāpumi un kritumi, un viss, kas man atliek, ir būt pašam,” apgalvo Džeisons un šo principu lieto arī garderobē, un bezbailīgi pretojas modes straumei. Smalkas smokinga bikses viņš kombinē ar baikera jaku, samta vesti – ar noskrandušu un saplēstu T kreklu.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Bling, bling

Bez pārlieliem, masīviem gredzeniem Momoa iecienītākais aksesuārs ir kaklarotas. Nevis vienkāršas un lakoniskas ķēdītes, bet efektīgi kuloni, krāsaini akmeņi un pārlieli izmēri.

foto: Lia Toby/WENN.com/Vida Press