foto: Publicitātes foto
Reserved rudens/ziemas "Premium" kolekcija
2019. gada 20. septembris, 13:34

Reserved rudens/ziemas "Premium" kolekcija

Jauns.lv

Tīras formas, piesātinātas krāsas un brīnišķīga ainava – šis ir labākais veids, kā īsumā aprakstīt kampaņu, kas veltīta jaunajai 2019./2020. gada rudens/ziemas "Premium" kolekcijai.

Magda Vunše (Magda Wunsche) un Agneška Samsele (Agnieszka Samsel), populārais fotogrāfu duets, sagatavojušas jaunākās Reserved "Premium" kolekcijas fotogrāfijas dabas ainavā, kurā minerāli iekrāso ūdeni rozā un balti skalotās sienas pārtop par ģeometrisku rāmi kopējai ainavai. Fotosesija notika spāņu provincē ar raktuvēm, maziem ciematiem un bezceļu laukiem, kur cilvēks un daba joprojām var pastāvēt harmonijā, tādējādi ļaujot dabas ainavai simbolizēt ne vien jaunās "Premium" kolekcijas estētiskās iezīmes, bet arī kopējo filozofisko raksturu.

Jau sākotnējās Reserved darba stadijās pie jaunās "Premium" kolekcijas jaušama cieņa pret dabu. Kolekcijā izmantoti videi draudzīgi audumi, piemēram, bioloģiski iegūta kokvilna, videi draudzīga viskoze, liocele un otrreiz pārstrādāts poliesters. Līdzās videi draudzīgiem materiāliem dizaineri izmantojuši arī klientu iemīlētus dabiskus materiālus, piemēram, kašmiru, zīdu, merino un alpaku vilnu.

Kolekcijas galvenā vērtība ir funkcionālisms, tāpēc dziļi iegriezumi un daudzslāņains stils piesaista skatienu ar izsmalcinātu raksturu – vienkrāsas siluetiem, tekstūru rotaļu un aksesuāru minimālismu. Kolekcijā izmantotas arī bagātīgas krāsas, kuru kopējā palete aizgūta no dabas pasaules. Apģērbos izmantota tēraudzila debesu un jūras zila, teju pilnīgi melna un pelēkzila jūras krāsa, kā arī plašs klāsts silto toņu – no meža brūnajām krāsām līdz pat sila viršu purpurkrāsai un smilšu bēšajam tonim. Kolekcijā izmantots ne mazums krīta baltās krāsas, lai silueti būtu viegli un gaisīgi, bet ne pārlieku uzkrītoši.

Reserved rudens/ziemas "Premium" sieviešu kolekcija

gallery icon
15

Sieviešu kolekcijā koptēlam jāpievērš īpaša uzmanība – pārliecinoša piegriezuma silueti bez liekiem dekoratīvajiem elementiem izskatās eleganti un ietver noderīgus aksesuārus, piemēram, atbilstošus cimdus vai stilīgu turbānu, nevis parasto cepuri. Dizaineri koncentrējušies uz proporcijām, piedāvājot saspēli starp kājas garumu un apavu augšējās daļas augstumu. Īpaša uzmanība pievērsta izsmalcinātām detaļām, piemēram, stilizētai, paaugstinātai apkaklei un bikšu viduklim. Minimālisma stilā neko nevar paslēpt vai padarīt nemanāmu. Apģērbs ir lielisks pats par sevi, pateicoties labam piegriezumam un kvalitatīvam ražojumam.

Reserved rudens/ziemas "Premium" vīriešu kolekcija

gallery icon
9

Lai gan vīriešu kolekcija nav pilnībā formāla, tā ir ieturēta līdzīgi izsmalcinātā stilā. Austs džemperis ar biezu apkakli valkāšanai kopā ar uzvalku, pelēks krekls ar taisnu apkakli vai liels taisna piegriezuma mētelis – kolekcijā ietverts stilīgs apģērbs, kurā jaušamas klasiskas iezīmes, taču tas ļauj ģērbties mazāk oficiālā stilā. Adītajiem audumiem piešķirta unikāli ģeometriska tekstūra ar mazumiņu drosmīgu krāsu – rūsas oranžu vai ķiršu sarkanu. Kopējā palete ir harmoniska, ļaujot apģērbu brīvi apvienot jaunās un pārsteidzošās kombinācijās. Kolekcija pieejama izvēlētajos veikalos un www.reserved.com.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Reserved.