foto: instagram.com/emileehembrow
Modele parāda jauku foto ar dēlēnu, bet cilvēki viņu izsmej muļķīgas kļūdas dēļ
2019. gada 4. septembris, 16:32

Modele parāda jauku foto ar dēlēnu, bet cilvēki viņu izsmej muļķīgas kļūdas dēļ

Jauns.lv

Šķiet, 27 gadus vecā Emīlija Hembrova ir otra populārākā māmiņa Austrālijā (jo pirmā popularitātes ziņā ir viņas māsa Temija). Instagramā viņai ir 1,1 miljons sekotāju, taču influenceres darbs nav nemaz tik viegls. Emīlija savus fanus mēģinājusi iepriecināt, padaloties ar apburošu foto, kurā redzama ar mazo dēliņu, taču saņēmusi ne gluži to reakciju, kādu plānojusi.

Iekarot ļaužu sirdis un savākt sekotāju pulku Emīlijai izdevās ar diezgan vienkāršu metodi - viņa sāka Instagramā dalīties izjūtās par savu grūtniecību. Viņa atspoguļoja savu dzīvi, ikdienas problēmas, un jau pavisam drīz bija savākusi krietnu bariņu sekotāju. Tāpēc, kad Emīlija publicēja kārtējo foto ar savu dēliņu Gabrielu, nevienu tas īpaši neizbrīnīja. Taču neparastais dizaina risinājums gan pārsteidza daudzus un izpelnījās ironiskus komentārus.

foto: instagram.com/emileehembrow

Publicējot šo foto, modele vēlējusies palepoties ar sava dēliņa panākumiem un bildes apraksta tekstā sirsnīgi vērsusies pie viņa: "Nespēju noticēt, cik ātri tu audz!".

Emīlijas uzticamākie fani, protams, dalījās priekā ar viņu, savukārt kritiskākie prāti fotogrāfijā uzreiz pamanīja savādu detaļu un uzdeva jautājumus - kā tad tā? Un viņu reakcija bija tik zibenīga, ka ieraksts ar šo attēlu sociālajos tīklos un vietnē "Reddit" teju acumirklī savāca 53 000 atzīmju "patīk".

"Tu esi vienkārši lieliska, bet... Kāpēc pulkstenis piekārts kājām gaisā?" delikāti vaicāja kāds "Instagram" sekotājs. "Mazā, tev kaut kas ar pulksteni noticis?" komentēja cits. "Emīlij, vai, lūdzu, pateiksi, cik pulkstenis?" zobojās cits. Ar daudz skarbākiem komentāriem par viņas intelektu neskopojās arī citi soctīklu sekotāji.

Modele ar humoru reaģēja uz šo situāciju, atzīstot, ka viņai nav ne jausmas, kāpēc viņas sienas pulkstenis ir piekārts otrādi. Pēc ātras izmeklēšanas noskaidrojās, ka iepriekšējos video ar laikrādi viss bijis kārtībā.

Lielākā daļa sekotāju secināja, ka Emīliju kāds gluži vienkārši ir izjokojis, taču bija arī tādi, kuri palika pie savas pārliecības, ka skaistule gluži vienkārši nepazīst romiešu ciparus.

Austrāliešu modeles Emīlijas Hembrovas dzīve Instagram bildēs

gallery icon
13

Tēmas