foto: action press/ Vida Press
Dokumentālajā filmā Korīna Šūmahere atklāj jaunumus par Mihaēla pašreizējo dzīvi
Mihaēls un Korīna Šūmaheri filmas pirmizrādē Parīzē 2008. gadā.
2019. gada 11. jūnijs, 12:19

Dokumentālajā filmā Korīna Šūmahere atklāj jaunumus par Mihaēla pašreizējo dzīvi

Jauns.lv

"F-1" leģendas Mihaēla Šūmahera sieva Korīna devusi mazliet cerību par sportista pašreizējo veselības stāvokli. Par to viņa pastāstījusi jaunajā dokumentālajā filmā.

Dokumentālajā filmā Šūmahera dzīvesbiedrene uzsver: viņa uzskata, ka vīrs pilnībā spēs izveseļoties pēc nopietnās galvas traumas, kuru viņš 2013. gadā piedzīvoja slēpojot.

"Mihaēls ir cīnītājs un nepadosies," intervijā saka Korīna.

foto: action press/ Vida Press
Korīna Šūhamere.

Arī bijušais Pirmās formulas vadītājs Bērnijs Eklstons ir sniedzis informāciju, kas ļauj cerēt uz uzlabojumiem: "Patlaban Mihaēls nevar komunicēt, bet, kad viņa veselība uzlabosies, viņš noteikti atbildēs uz visiem jautājumiem." Vietējie plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka šī atbilde apliecina: Šūmahers 5 gadus pēc nelaimes joprojām pamatīgi izjūt sekas savā veselībā, taču tajā pašā laikā sniedz arī cerību.

foto: action press/ Vida Press
Korīna un Mihaēls Šūmaheri 2008. gadā.

Dokumentālā filma, kura nosaukta vienkārši "Šūmahers" ("Schuhmacher"), vāciski runājošajās zemēs pirmizrādi piedzīvos 5. decembrī. Pēc neoficiālām ziņām, tajā nofilmēts arī sportista tēvs Rolfs.

Šūmahera ģimene joprojām nelabprāt dalās informācijā par Pirmās formulas čempiona veselību, taču pilnībā atbalsta dokumentālās filmas veidošanu.   

Janvārī kāds no ģimenes paziņām žurnālam "Paris Match" atklājis, ka 50 gadu vecais sportists joprojām spēj izrādīt emocijas. Piemēram, dzirdot runājam savus tuviniekus, bērnus vai redzot pa logu skaisto dabu, viņa acīs sariešoties asaras, un Mihaēls raudot.

foto: action press/ Vida Press
Korīna un Mihaēls Šūmaheri Berlīnē 2010. gadā.

"Reizēm pa Mihaēla vaigu norit asara. Viņš raud, kad dzird savas sievas vai bērnu balsis," saka ģimenei tuvs avots. 

"Arī tad, kad iesēdina viņu ratiņkrēslā un aizved uz vietu, kur priekšā redzama skaista panorāma ar kalniem un ezeru, Mihaēls reizēm raud," viņš piebilst. 

Patlaban par Mihaēlu Šūmaheru viņa mājās Šveicē, Ženēvas ezera krastā, rūpējas ārstu komanda. Sportists atradās mākslīgajā komā pēc tam kad, slēpojot kopā ar dēlu (tolaik viņam bija 14 gadu), ar galvu ietriecās klintī.

Vairākkārtējam F-1 čempionam tika veiktas divas ļoti svarīgas operācijas. Uz mājām viņš tika pārvests 2014. gada septembrī. 2015. gadā atklātībā nonāca vēsts, ka Šūmahers sāk atgūties.

Pēc diviem gadiem viņa dzīvesbiedre Korīna Šūmahere presei sacīja: "Lēmums sargāt Mihaēla privātumu tika pieņemts viņa paša labā. Mēs ļoti skaidri norādījām, ka ir noticis kaut kas nopietns."

Mirkļi no Mihaēla Šūmahera sievas Korīnas Šūmaheres dzīves

gallery icon

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

gallery icon

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas

gallery icon