foto: Clint Spaulding/REX/ Vida Press
Gvineta Paltrova piedāvā iegādāties pikantu apakšveļu: ļoti savdabīgs krūšturis maksā 250 dolāru
Aktrise Gvineta Paltrova.
2019. gada 15. maijs, 05:44

Gvineta Paltrova piedāvā iegādāties pikantu apakšveļu: ļoti savdabīgs krūšturis maksā 250 dolāru

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (46) savā dzīvesstila mājaslapā „Goop” piedāvā zīda apakšveļas komplektu. Krūšturis, ko pat grūti par tādu nosaukt, potenciālajai klientei izmaksās vērā ņemamu summu - 250 ASV dolāru. Turklāt to nedrīkst mazgāt ar rokām, atļauta vien sausa ķīmiskā tīrīšana.

foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise Gvineta Paltrova iedrošina sievietes atklāt savu iekšējo „seksapīlu”, izvēloties ļoti pikantu apakšveļas komplektu. Paltrova savā mājaslapā „Goop” piedāvā tikai ķīmiski tīrāmu krūšturi, biksītes un zeķturi. Šis trīsdaļīgais zīda apakšveļas komplekts nopērkams par 575 ASV dolāriem.

foto: Ekrānuzņēmums

Krūšturis, kurš maz atstāj iztēlei, jo tam nav kausiņu, maksā 250 ASV dolāru. Šis visnotaļ neparastais izstrādājums pilnībā atkailina krūtis, un tam dots nosaukums „Rāmis krūšturis”. Zīda apakšbiksītes, kuras atsedz valkātājas sēžamvietu, maksā 175 ASV dolāru, bet jostas stila zeķturis 150 ASV dolāru.

foto: Ekrānuzņēmums

Zīda apakšveļas komplektam dots ne mazāk pikants nosaukums – „Voyeur”, kas tulkojumā nozīmē lūriķi, kas gūst seksuālu baudu no citu aplūkošanas, kad tie ir kaili vai nodevušies intīmām rotaļām.

Apakšveļas komplektu radījis zīmols „Kiki de Montparnasse”, kas ir pazīstams ar sievišķīgiem un pikantiem darinājumiem.

Gvinetas Paltrovas 2008. gadā dibinātā dzīvesstila mājaslapa „Goop” savukārt ir zināma ar tādu produktu pārdošanu, kas daudzos spēj rosināt neizpratni.

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon

Pirms neilga laika Paltrova savā lapā „Goop” aicināja lasītājus pamēģināt vibratoru, kas maksā 495 ASV dolārus. Preces aprakstā bija teikts, ka izstrādājums radīts, lai „dažādos veidos tonizētu vagīnu”, nevis, ka tas paredzēts, lai pašapmierinātos.

Kad šī seksa rotaļlieta esot ieslēgta, tā izmanto LED gaismas, siltumu un vibrācijas, kas savukārt „stimulē šūnas un uzlabo asins cirkulāciju”. Tādējādi šūnas un audi kļūstot veselīgāki. Pagaidām gan šo „Goop” „brīnumproduktu” iespējams pasūtīt tikai ASV dzīvojošajiem klientiem.

2016. gadā „Goop” publicēja „Ne tik parastu seksa rotaļlietu” ceļvedi, kurā bija iekļauts ar īsta zelta pārklājumu darināts „Lelo Inez” vibrators 15 000 ASV dolāru vērtībā.

foto: LELO/MEGA / Vida Press
Ar īstu zeltu pārklāta seksa rotaļlieta 15 000 ASV dolāru vērtībā, ko mājaslapā „Goop” saviem lasītājiem reklamēja Paltrova.

Šajā sarakstā bija arī „Agent Provocateur” pātadziņa par 535 ASV dolāriem, „Kiki de Montparnasse” vibrējoša kaklasiksniņa (395 ASV dolāru) un vēl citi vibratori, kuru cenas bija robežās no 139 – 399 ASV dolāriem.

2017. gada Ziemassvētku dāvanu ceļvedī Paltrova bija iekļāvusi vēl kādu vibrējošu vagīnas muskuļus trenējošu produktu: „Elvie Trainer” (199 ASV dolāru), ko paredzēts ievietot līdzīgi kā tamponu, savukārt pēc tam vibrācijas kontrolējamas ar „Bluetooth” palīdzību. Aktrise to reklamēja kā labu iegurņa sieniņu trenažieri.

Gvinetas Paltrovas sēžamvietā pēc 40 kļūst tikai jo tvirtāka

Pateicoties drakoniskam darbam (vingrošana 2 stundu garumā sešas reizes nedēļā) personiskās treneres uzraudzībā, aktrise Gvineta Paltrova atzīst, ka iepriekš sašļukusī ...

gallery icon

Nav šaubu, ka Gvinetai patīk savā mājaslapā popularizēt seksuālo veselību, viņa arī nekautrējas par intīmiem un visnotaļ pikantiem tematiem publiski runāt arī ar savu mammu.

Kādā no mājaslapā publiskotajiem video Gvineta reiz sarunājas ar savu mammu aktrisi Blaitu Daneri (76) un pajoko, ka vajadzētu izveidot iepazīšanās aplikāciju gados vecākām sievietēm. Mamma uz meitas ierosinājumu atbildēja, ka viņai „neesot interese” atrast sev draugu.

„Es varu arī atvērt goop.com un pasūtīt tev vibratoru,” turpināja Gvineta, uz ko mamma pieklājīgi atbildēja: „Liels paldies, bet – nē, paldies!”

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon