Dāvids: Pamatlietas tavā garderobē
2019. gada 24. maijs, 06:05

Dāvids: Pamatlietas tavā garderobē

Jauns.lv

Kad garderobē ir perfekts T-krekls, lieliska žakete un tumši zilas džinsa bikses, nekad nebūs jāraizējas, ka "nav ko vilkt mugurā".

Modes dizainers Dāvids iesaka garderobes pamatlietas, kas nodrošinās universālu velkāšanu un daudzpusīgas kombinēšanas iespējas.

Universāls tops

Nav nekā universālāka par vienkāršu, lakonisku baltu T-kreklu, kas valkājams gan ar džinsa, gan klasiskām biksēm, modīgiem svārkiem un arī kleitu uz lencītēm.

Bezpapēžu laiviņkurpes

Vērtīgs garderobes izstrādājums ne tikai daudzpusīgo valkāšanas iespēju dēļ, bet arī tāpēc, ka ir vienlaikus stilīgs un komfortabls apavu modelis. 

Eleganta žakete

Lieliska žakete ir jebkuras labas garderobes pamata lieta, kas valkājama gan ikdienā, gan svētkos un – kā definē šīs vasaras modes aktualitātes – komplektā ar jostu.

Sportiski apavi

Cellbes.lv Teniskurpes, 17,47 EUR
 
Mūsdienās neviena sievietes garderobe vairs nevar iztikt bez sportiskiem apaviem. Ilgtspējīgāk, ja šis apavu modelis būs elegants un lakonisks.

Džinsa bikses

Džinsa bikšu plašajā izvēlē priekšroka dodama tumši zilas krāsas biksēm, kuras ir daudzpusīgāk valkājamas un komplektējamas un ir augumam glaimojošākas.

Valkājamas darba dienās ar žaketi un brīvdienās – ar baltu T kreklu. Melnas, klasiska piegriezuma bikses noderēs vienmēr.

Jūrnieku krekls

Jūrnieku stila svītrainais krekls ir kļuvis par klasiku, kas piestāvēs gan pie džinsa biksēm, gan pie smalkiem zīmuļsvārkiem. Gan saderēs ar dažādiem rakstiem – ar ziediem, rūtīm un cita stila svītrām. 

Cellbes.lv pieejams liels piedāvājuma klāts un plašs izmēru sortiments 34. – 64. izmērs. 

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Cellbes.lv.