foto: Liene Pētersone
Zanei Dombrovskai rotu vietā – balti zābaki
2019. gada 18. janvāris, 06:30

Zanei Dombrovskai rotu vietā – balti zābaki

Žurnāls "OK!"

Būt publikas priekšā, uz skatuves ir aktrises un dziedātājas Zanes Dombrovskas darbs, kas ne tikai daudz sniedz, bet arī iemāca, tostarp - sievišķīgas un pārbaudītas viltības, kas var lieti noderēt ikvienai.

Uzskatu, ka mirdzums acīs, ko spēj radīt vienīgi prieks un pacilāts garastāvoklis, silts smaids un veselīga sejas āda, ir svarīgāks par jebkuru skaistumkopšanas procedūru. Ikdienā neaizraujos ar dekoratīvās kosmētikas lietošanu un ļauju ādai atpūsties. Vakaros to attīru ar Bioderma Sensibio H2O micelāro ūdeni un pirms gulētiešanas uzklāju Institut Esthederm Intensive Vitamin C sejas krēmu, savukārt rītus sāku ar Institut Esthederm Radiance krēmu.

Pirms lieliem pasākumiem cenšos apmeklēt labu un uzticamu vizāžistu, lai pucēšanos izbaudītu kā patīkamu atpūtu un noskaņotos gaidāmajam notikumam. Turklāt manā kosmētikas makā ir tikai dekoratīvās kosmētikas minimums, tāpēc ar lielu prieku izmantoju vizāžista apmeklējuma priekšrocības, katru reizi veidojot citādu tēlu. Man patīk pārvērtības, tostarp drosmīgi risinājumi. Piemēram, nesen pirms mana jaunākā singla video klipa uzņemšanas pirmo reizi veicu Dalila Lashes skropstu laminēšanu, un efekts ļoti iepriecināja. Pie izdevības to noteikti atkārtošu!

Vienmēr cenšos painteresēties, uz kādu pasākumu došos un kādus cilvēkus satikšu, lai zinātu, kā atbilstoši izskatīties. Reizēs, kad grimu veidoju pati, lietoju tonālo krēmu Lancôme Teint Miracle. Tas jau daudzus gadus ir mans absolūtais favorīts, pateicoties vieglajai tekstūrai un formulai, kas ir lieliski piemērota manai sejas ādai. Acu grimam izmantoju Make Up For Ever acu ēnas, Artdeco laineri un zīmola Jean D'Estrées Paris skropstu tušu, kā arī iezīmēju uzacis ar ēnām. Lūpām šobrīd esmu iecienījusi Giorgio Armani Lip Magnet toni No.510 Magnetic, jo tas ir pietiekami noturīgs un piestāv.

Matus veidoju atbilstoši izvēlētajam koptēlam. Ikdienā lietoju zīmola Hairstory produktus New Wash – tie ir ļoti viegli un nenoslogo manas dabiskās sprogas. Papildus izmantoju New Wash Dressed Up veidošanas līdzekli, kas fiksē sprogas un piešķir tām raksturu. Skatuves vajadzībām matus esmu arī taisnojusi un reiz pirms fotosesijas pat izskuvu deniņus, jo fotografējos modes žurnālam vīrieša tēlā.

Smaržas parasti izvēlos saldas, jo šajās notīs jūtos omulīgi. Šobrīd pārmaiņus lietoju Tom Ford Black Orchid un Casamorati Lira.

Svarīgākām publiskām iziešanas reizēm cenšos izmantot profesionāla stilista pakalpojumus. Esmu atradusi savu favorīti modes pasaulē – stilisti, kuras gaume man ir ļoti tuva – Olgu Kolotovu un baudu iespēju absolūti uzticēties viņas redzējumam. Strādājot teātrī, esmu pieradusi spēlēties ar tēliem, un man vienmēr ir ļoti interesanti ļauties tam, ko viņa piedāvā.

Tā uzzinu par galvenajām aktualitātēm modes pasaulē un Olgas norādījumus lielākoties varu pēc tam izmantot, veidojot arī ikdienas garderobi. Man nav daudz drēbju, tāpēc ir svarīgi, lai tās, kas ir, būtu viegli komplektēt un ar salīdzinoši dažām vienībām panākt iespējami daudz kombināciju. Jau trešo sezonu esmu iecienījusi Dr. Martens Mono Boot zābakus baltā krāsā, jo to košais baltums padara ikdienu neikdienišķu. Kamēr citi liek rotas – es velku baltus zābakus!

Zanes TOP5 skaistumkopšanas apņemšanās:

  • Neēst pirms miega.
  • Dzert ūdeni tikai pirmajā dienas daļā.
  • Atsākt vingrot pie fizioterapeites.
  • Apmeklēt masāžas.
  • Doties gulēt pirms pusnakts.

Aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska

Aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska radošajā dzīvē.

gallery icon

Dziedātāja Zane Dombrovska publisko jaunāko singlu „Man tas netiek klāt”

2018. gada 28.martā klajā nāca aktrises un dziedātājas Zanes Dombrovskas jaunākā dziesma „Man tas netiek klāt”. Tās prezentācija norisinājās Latvijas ...

gallery icon