foto: Shutterstock
Atklāts Holivudas zvaigžņu skaistuma noslēpums!
2018. gada 12. decembris, 09:30

Atklāts Holivudas zvaigžņu skaistuma noslēpums!

Jauns.lv

Piekrītat, ka ikviena no mums vismaz vienreiz dzīvē ir sajutusi baltu skaudību, presē vai TV ekrānā vērojot pasaulslaveno aktrišu izgājienu uz sarkanā paklāja. Gvineta Paltrova, Eva Mendeza, Keita Hadsone, Madonna un citas viņām līdzīgās šarmē un mirdz. Un galvenais, izskatās daudz, daudz jaunākas priekš saviem gadiem.

Šīm zvaigznēm ir kaut kas kopīgs – skaistumkopšanas noslēpums, kuru iepazīstot nav vairs vēlmes atgriezties pie cita ādas kopšanas produkta. Runa ir par Holivudas zvaigžņu iecienīto, dabā spēcīgāko sastopamo antioksidantu – astaksantīnu. Šo brīnumlīdzekli Holivuda uzskata par vērtīgāko, kas nācis no dabas un palīdz saglabāt jaunību gan organisma šūnu līmenī, gan arī vizuāli.

foto: Publicitātes

Uz astaksantīna bāzes izveidotie uztura bagātinātāji un krēmi ir TOP 10 pasaulē pieprasītākie anti-aging produkti veselīgas un skaistas ādas nodrošināšanā

Šo antioksidantu astaksantīnu galvenokārt iegūst no mikroaļģēm Haematoccous pluvialis. Dabā šīs skaisti sārtās aļģes kalpo par barību flamingo, lašiem, garnelēm, krabjiem un kriliem, tādējādi spēcinot to organismus no nelabvēlīgās ārējo apstākļu ietekmes. 

Antioksidanta astaksantīna pozitīvo iedarbību apliecina ne tikai pasaules skaistāko sieviešu atzinība, bet arī neskaitāmi zinātniskie pierādījumi. Piemēram, vairākkārt ir veiktas astaksantīna kā antioksidanta efektivitātes pārbaudes un secinājumi nav likuši vilties -  tas ir vismaz 50-90 reizes spēcīgāks par jebkuru citu antioksidantu. Šogad Havaju salās, kas ir viens no dabīgā astaksantīna ieguves punktiem pasaulē, tika veikts pētījums, kas apstiprināja astaksantīna spēju labvēlīgi ietekmēt cilvēka organisma novecošanās gēnu. 

Latvijā šo Holivudas noslēpumu ir iespējams iegādāties aptiekās kā uztura bagātinātāju LYL ASTAXANThin iekšķīgai lietošanai un ārīgai – dermokrēma ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème sejas ādai un roku ādai domāta krēma – maskas LYL ASTAXANthin Age Defying Antioxidant Hand Treatment veidā. 

Dermorkēms, kas spēj atjaunot ādu tās dziļākajos slāņos

LYL ASTAXANThin dermokosmētikas efektivitāte ir pierādīta dermatoloģiskos testos: 97% liftinga efekts, par 82% dziļāka mitrināšana, par 64% mazinās smalkās grumbiņas. Turklāt šī jaudīgo anti-aging vielu saturošā kosmētika ir radīta tieši Latvijā un pagaidām aptieku plauktos arī vienīgā. 

LYL ASTAXANThin ādu kopjošo produktu līnijas galvenā sastāvdaļa ir astaksantīns, kas aizkavēs gan sejas, gan roku ādas novecošanos. Sejas krēma īpašā antioksidantu formula satur arī polārā loka priedes mizas ekstraktu, tomātu sēklu eļļu jeb likopēnu, dzērveņu sēklu eļļu, kā arī divu veidu hialuronskābes. Ikdienas profilaksei un intensīvai lietošanai domātais sejas krēms kompleksi nodrošinās spēcīgāko ādas aizsardzību pret oksidatīvo stresu, ārstējot ādas mikroiekaisumus, atjaunojot ādu šūnu līmenī, tonizējot nogurušu ādu, kā arī izlīdzinot esošās grumbiņas un aizkavējot jaunu rašanos. ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème lieliski kalpo kā dienas, tā nakts krēms, veicot trīs funkcijas: atjauno - aizsargā – dziedē. Sejas krēma īpašais bezgaisa sistēmas flakons nodrošina sastāva spēcīgās aktivitātes ilgdzīvi, neļaujot flakonā iekļūt gaisam un mikrobiem.

Savukārt, roku ādai domātais krēms – maska LYL ASTAXANthin Age Defying Antioxidant Hand Treatment, kura sastāvā aktīvās vielas ir antioksidants astaksantīns, šī sviests, kakao sviests, mežrozīšu ekstrakts, smiltsērkšķu eļļas ekstrakts un E vitamīns, spēj nodrošināt spēcīgāko ādas aizsardzību pret novecošanos un oksidatīvo stresu, dziedēt aukstuma un citu ārējo apstākļu izraisītās mikrotraumas, mazināt pigmentācijas plankumus, kā arī tonizēt un barot roku ādu. Krēms ātri iesūcas ādā un veido dabisku aizsargslāni. 

foto: Publicitātes

Ideāla svētku dāvana, lai palutinātu sevi un iepriecinātu citus

Lai šajos skaistajos svētkos dotu iespēju Tev iepriecināt ne tikai mammu, māsu, bet arī pašai sevi pašu -  ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème dermokrēmu sejas ādai decembrī var iegādāties ar vienreizēju atlaidi – 50% lielākajās aptiekās Latvijā un www.well24.eu.

Un vēl, ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème būs noderīga dāvana arī mīļotajam vīrietim. Tieši šis krēms ir kā "trīs vienā" – ar pretiekaisuma iedarbību pēc skūšanās, vīrieša ādu mitrinošs dienas laikā un veselīgas ādas balansu atjaunojošs krēms nakts stundām. 

Plašāku informāciju meklē: www.lyl.eu

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. 

Reklāmas raksts sadarbībā ar LYL love your life®