foto: Publicitātes foto
Volāni, gaisīgs tills un safari stils: Rīgas modes nedēļā izrāda 2018. gada vasaras kolekcijas
Attēlā: tērps no Katjas Šehurinas zīmola "Katya Katya" skates Rīgas modes nedēļā.
2017. gada 27. oktobris, 14:25

Volāni, gaisīgs tills un safari stils: Rīgas modes nedēļā izrāda 2018. gada vasaras kolekcijas

Kasjauns.lv

Rīgas modes nedēļā savas jaunākās kolekcijas izrāda modes zīmoli Anna Led (Latvija), BIRYUKOV (Krievija), BULICHEV (Latvija), Diana Arno (Igaunija) un Katya Katya (Latvija). Apskati foto, kādi tērpi būs modē 2018. gada pavasarī un vasarā!

ANNA LED (Latvija)

Zīmola Anna Led 2018. gada pavasara-vasaras kolekcijai ir raksturīgi safari stila un 20. gadu stila elementi. Kolekcijas mūsdienīgumu un dumpīgumu akcentē inovatīvi audumi, par tradīciju ietekmi un maigumu liecina materiālu izvēle – lins, kokvilna un unikālais samta audums devore, savukārt mistikas un sirreālisma noskaņas pastiprina mākslinieces Annas Kustikovas autorprinti.

Populārā zīmola "Anna Led" skate Rīgas modes nedēļā

gallery icon

BIRYUKOV (Krievija)

Zīmola BIRYUKOV SS18 kolekcija ir kā aicinājums doties saulainā un bezrūpīgā ceļojumā, lai smeltos jaunus iespaidus, emocijas un atklājumus. Savā kolekcijā Krievijas dizainers iekļāvis kleitas no plūstoša zīda, kokvilnas žaketes, puscaurspīdīgas blūzes un drosmīga piegriezuma bikses. Krāsu gamma – koši, sulīgi un dziļi toņi, kas lieliski atbilst skaidras vasaras noskaņojumam.

Rīgas modes nedēļa: Krievijas zīmola "Biryukov" jaunās kolekcijas skate

gallery icon

BULICHEV (Latvija)

Dizainera Iljas Buličeva kolekcija BLCV SAVAGE apvieno Anglijas 80. gadu BUFFALO apģērbu trakumu, mūsdienu urbāno izteiksmīgumu un perestroikai sekojošā perioda ielas stilu.

Latvijas modes mākslinieka Iļjas Buličeva skate Rīgas modes nedēļā

gallery icon

Diana Arno (Igaunija)

Visiem zīmola Diana Arno tērpiem piemīt sievišķības un romantisku vibrāciju iezīmes, kas ir svarīgas ikvienai sievietei, dzīvojot vīriešu pārvaldītā pasaulē. Dizainere meistarīgi papildina vienkāršus siluetus ar volāniem un mežģīnēm un paceļ minimālisma stilu nākamjā līmenī, izmantojot valdzinošas detaļas un elementus.

Unikālā apdruka, kurā atveidota mītiska sieviete – putns, ir kā zīmola Diana Arno SS 2018 kolekcijas galvenā daļa, tērpos, kas šūti no dabīgiem materiāliem, izmantojot arī putnu spalvas. Piedāvājot plašu klāstu, sākot no minimālistiskām kreklkleitām līdz volāniem rotātiem svētku tērpiem, šī kontrastiem bagātā kolekcija liks katrai valkātājai justies kā paradīzes putnam.

Rīgas modes nedēļa: Tallinas modes mākslinieces Dianas Arno jaunā kolekcija

gallery icon

Katya Katya (Latvija)

Katja Šehurina šajā sezonā ir paziņojusi par sava zīmola Katya Katya Shehurina mārketinga stratēģijas mainīšanu. Turpmāk būs pieejamas divas apģērbu līnijas, no kurām katrai būs savs nosaukums – vakarkleitas Katya Katya Occasion un kāzu kleitas Katya Katya Bridal.

Jaunajā sezonā zīmols Katya Katya prezentēs vakartērpu kolekciju, kuras pamatā ir vieglas, plūstošas kleitas no dabīgiem audumiem – zīda un lina –, kā arī gaisīga tilla. Tērpus vasaras debesu toņos papildina maigas mežģīnes, vijīgas lentes un krāšņi kristāli.

Katjas Šehurinas zīmola "Katya Katya" jaunā kolekcija Rīgas modes nedēļā

gallery icon