Jaunā mode - uzacu pieaudzēšana. Tas ir joks vai patiesība?
Uzacu pieaudzēšana ir jauna procedūra, tomēr skaistumkopšanas salonos tā pastāvīgi sāk parādīties piedāvājamo pakalpojumu klāstā.
2015. gada 29. janvāris, 23:02

Jaunā mode - uzacu pieaudzēšana. Tas ir joks vai patiesība?

Jauns.lv

Laiki, kad sievietes bija spiestas izraustīt savas uzacis tievā diedziņā, ir sen pagājuši. Skaidras, izliektas, koriģētas uzacis ir piekāpušās platām, tumšām, gandrīz vīrišķīgām uzacīm. Tomēr, ja esat pārcentušās un uzacis izraustījušas pārāk tievas, nav vērts tās padarīt platākas ar zīmuļa palīdzību – uzacis izskatīties nedabiski, vēl jo vairāk, ar katru gadu skaistuma industrijā parādās arvien jaunas, savas ārienes pilnveidošanas metodes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzacu pieaudzēšana – patiesība!

Matus, skropstas un nagus meitenes pieaudzē jau sen. Bet kopš tiem laikiem modē nākušas platas uzacis, daudzas aizdomājās, kā tās palielināt mākslīgā ceļā. Pirmā ideja ienāca prātā britu kompānijai The Eyelash Design Company, kas ir kļuvusi populāra skropstu pieaudzēšanas materiālu ražošanā.

Ņemot vērā to, ka abas šīs procedūras ir līdzīgas, nav nekāds brīnums, ka, tieši šī kompānija pirmā iedomājās par uzacu pieaudzēšanu.

Kādēļ pieaudzēt uzacis? Iemesli var būt visdažādākie un katram tie ir savi: kādam patīk eksperimentēt, cits vēlas to darīt estētisku apsvērumu dēļ pēc pārslimotām kaitēm vai ārstēšanas kursa, piemēram, pēc ķīmijas terapijas, bet vēl kādam uzacis aug nesimetriski, un pieaudzēšana palīdzēs šo trūkumu novērst.

Kā pieaudzē uzacis?

Uzacu pieaudzēšana ir jauna procedūra, tomēr skaistumkopšanas salonos tā pastāvīgi sāk parādīties piedāvājamo pakalpojumu klāstā. Veicot šo procedūru, tiek izmantoti mākslīgi matiņi no mīksta lateksa šķiedrām, kuras pilnībā imitē dabīgās uzacis. Pirms procedūras ādu uzacu līnijā notīra, pēc tam izvēlas vajadzīgo toni un garumu, un uzsāk pieaudzēšanu. Būtība slēpjas tajā, ka katrs matiņš ir jāpieaudzē uz dabīgā matiņa ar speciālas elastīgas līmes palīdzību. Matiņus var pieaudzēt pat uz tikko redzamām uzacīm. Rezultātā uzacis iegūst nepieciešamo apjomu un toni. Tādas pieaudzēšanas process ir pietiekami darbietilpīgs.

Uzacu pieaudzēšanas priekšrocības:

    krāsas noturība;

    uzacis izskatās dabiskākas, nekā tās tetovējot;

    nesāpīga procedūra;

    formas un līnijas atgriešana pat izbojātām uzacīm;

    mitrumizturība;

    hipoalerģiskums.


Protams, tāpat kā jebkurai citai procedūrai, arī uzacu pieaudzēšanai ir savs mīnuss – pēc nedēļas uzacis sāk nobirt. Vārdu sakot, ja gatavojaties svarīgam pasākumam vai zīmīgam notikumam, uzacu pieaudzēšana var kļūt par lielisku veidu svētku tēla radīšanā.

Raksts publicēts sadarbībā ar skaistumkopšanas portālu Intensa.pro / Foto: All Over Press