Apģērbs, kas iet cauri laikiem un sezonām
foto: Publicitātes foto
Mode
2024. gada 27. maijā, 12:19

Apģērbs, kas iet cauri laikiem un sezonām

Reklāmas projekts

Veicot skapja revīziju un vasaras garderobes izskatīšanu sievietes bieži vien nonāk pie secinājuma “Man nav ko vilkt!”, jo viss, kas ir bijis trendā pāgājušajā vasarā, šobrīd vairs neliekas tik saistošs – mainījušās krāsas, materiāli, kopējais stils. Kā arī, sākoties dažādu pasākumu, izlaidumu un kāzu sezonai tiek meklētas kombinācijas, kas būs pietiekami svinīgas taču pēc tam var tikt vilktas arī ikdienā. BeaA ir atbilde uz mūžīgo jautājumu – kā apvienot aktuālo ar ilgstošo?

Apģērbs, kas iet cauri laikiem un sezonām...

Šobrīd, kad pasaule koncentrējas uz patēriņa samazināšanu un ilgtspējību, arvien apzinātākas izvēles vēlamies veikt arī apģērbā. BeaA koncepts ir cieši saistīts ar šo ideju – radīt ierobežotas pieejamības, augstas kvalitātes tērpus no ādai patīkamiem audumiem un dabā sastopamām krāsām, kas nekad nepazudīs no modes un nepievils!

Būt gaumīgam ilgtermiņā - tā ir māksla! Māksla dot priekšroku materiāliem, kuru kopšana neprasa milzu piepūli un tie izturēs neskaitāmas mazgāšanas, biežu valkāšanu un māksla kombinēt elementus savā starpā, lai atkal un atkal radītu jaunus tēlus ar pavisam nelielu piepūli.

BeaA klientu iemīļotākā prece ir sievišķīgās Palazzo bikses, kas nu jau pieejamas 13 dažādās krāsās un ar vēl 2 papildinājumiem – platās bikses un bikses ar ielocēm. Tās ir neaizvietojams garderobes stūrakmens, kas lieti noder visu cauru gadu dažādās sezonās un situācijās. Klientes tās vilkušas gan uz kāzām, gan pludmali, gan biroju un tieši tāds ir BeaA mērķis – radīt nesarežģītu garderobi!

KUR ŠO SKAISTUMU SASTAPT?

BeaA studija atrodas Rīgā, Sporta 2 kvartālā, virs restorāna Zefīrs. Klientiem ir pieejama bezmaksas stāvvieta un studijā klientes sagaida pati BeaA idejas autore Beāte! Studijas apmeklējums ir kā modes terapija – patīkama atmosfēra, skaisti tērpi, zīdaini audumi un neatsverami stila padomi kur, kā un kāpēc veidot savu garderobi baudāmu!

Sporta 2 kvartalā vasarā tā vien mudž no dzīvības un, apvienojot patīkamo ar lietderīgo, iespējams gan pielaikot BeaA plašo apģērbu klāstu, gan izbaudīt sauli un gardus ēdienus kādā no kvartāla restorāniem.

BeaA studijā iespējams pielaikot apģērbus un saprast vēlamo izmēru, garumu un audumu, kas tiek pielāgots tieši klientes izmēriem un veidots individuāls pasūtījums! Visi klāstā esošie apģērbi tiek šūti turpat, Sporta 2 kvartālā un to veic profesionāļi ar neskaitāmu gadu pieredzi.

Ieskaties un veido savu ilgtspējīgo un gaumīgo garderobi ar BeaA: www.beaa.eu

BeaA studija