foto: Publicitātes foto
Maison Chopard un Amoralle - ekskluzīvi sarkanā paklāja juvelierizstrādājumi
Skaistums
2023. gada 12. septembris, 12:27

Maison Chopard un Amoralle - ekskluzīvi sarkanā paklāja juvelierizstrādājumi

Jauns.lv

Šogad 7. septembris bija ārkārtīgi skaists un emocionāli piepildīts visiem viesiem, kuriem bija īpaša iespēja apmeklēt unikālu skaistas sadarbības pasākumu.

Restorānā Whitehouse, kas atrodas Vērmaņa parkā, Maison Chopard boutique Riga par godu sadarbībai ar Amoralle modes namu prezentēja ekskluzīvus sarkanā paklāja juvelierizstrādājumus, kas tika izrādīti Kannu kinofestivālā, un Amoralle modes nama dibinātājas Ineses Ozolas radītos tērpus.

foto: Publicitātes foto

Kamēr viesi nepacietīgi gaidīja, lai ieraudzītu Chopard sarkanā paklāja juvelierizstrādājumus un jauno Amoralle kolekciju, viņi baudīja burvīgo atmosfēru un burvīgo šampanieti, ko šim pasākumam īpaši bija atvēlējis veikals Noble Wine.

Visi partneri bija vienisprātis, ka viņu biznesa vērtības sakrīt attiecībā uz labdarības organizāciju atbalstīšanu.

foto: Publicitātes foto

Tāpēc katrs no zīmoliem sagatavoja izsoles loti izsolei.

Chopard boutique Riga sagatavoja auskaru pāri noHappy diamonds kolekcijas kā dāvanu nosolītajam, kurš veiks ziedojumu Latvijas Audžuģimeņu asociācijai.

Amoralle sagatavoja Gentle Forest Rain kolekcijas pērli: Delicate Power zīda-samta rītakleitu rozā kvarca tonī laimīgajam solītājam, kurš veiks ziedojumu centram Marta.

Noble Wine izvēlējās atbalstīt rūpju bērnu māmiņas kategorijā “Bērnu rehabilitācija centrā “Poga”” un kā viņu izsoles loti piedāvāja franču vīnu degustāciju ar uzkodām vīnziņa pavadībā 6 personām.

Savukārt restorāns Whitehouse dāsni sagatavoja izsoles loti “Vakariņas uzvarējušā solītāja izvēlētajā vietā”, kas ietver maltīti un dzērienus 1000 eiro vērtībā, atbalstot Sergeja Jēgera labdarības fonda darbību.

Chopard, kas ir luksusa, elegances un meistarības sinonīms, daudzus gadu desmitus ir veltījis sevi augstas kvalitātes juvelierizstrādājumu mākslai. Viss sākās 1860. gadā, pirms vairāk nekā 160 gadiem, kad Luiss Uliss Šopards (LUC), ļoti talantīgs pulksteņmeistars, nelielā ciematā Juras kalnos Šveicē nodibināja savu pulksteņu ražošanas uzņēmumu.

1963. gadā Maison Chopard tika pārdots pulksteņmeistaru un juvelieru ģimenei no Pforheimas, Scheufele ģimenei, un uzņēmums tika pārcelts uz Ženēvu, kur šodien atrodas tā galvenā mītne. Vairāk nekā 60 gadus Scheufele ģimene vada šo neatkarīgo ģimenes uzņēmumu. Chopard ražo aksesuārus, pulksteņus, juvelierizstrādājumus un, protams, High Jewellery.

foto: Publicitātes foto

High Jewellery ir vairāk nekā tikai rotaslietas; tas ir sapņu iemiesojums, kas iedzīvināts dzirkstošos dimantos, mirdzošos dārgakmeņos un estētiskā meistarībā. Katrs izstrādājums stāsta stāstu, atspoguļo emocijas un nes tā radītāja dvēseli. Chopard ir pacēlis šo mākslu līdz nepārspējamam līmenim.

Kompānijas Chopard līdzpriekšsēdētāja un mākslinieciskā vadītāja Karolīna Šeufele smeļas iedvesmu no saviem ceļojumiem, arhitektūras, glezniecības, tēlniecības, dejas, mūzikas vai kino, kad runa ir par jaunās sarkanā paklāja kolekcijas izstrādi katru gadu. Viņas aizraušanās ar dārgakmeņiem izraisa cieņu pret dabu. Viņa uzskata dabu par pirmo amatnieku, vienlaikus strādājot tikai ar izcilākajiem dārgakmeņiem.

foto: Publicitātes foto

Chopard darbnīcas ir kļuvušas par zelta standartu Haute Joaillerie segmentā, ņemot vērā zināšanas un selektīvo pieeju dārgakmeņiem. Šie ir izcili dārgakmeņi, kas padara šo sarkano paklāju kolekciju tik unikālu.

Katra sarkanā paklāja kolekcijas rota izceļ Chopard nama mākslinieku talantu un zināšanas. Lai paustu Karolīnas Scheufeles radošo garu, juvelieri pēta inovācijas augstākās pakāpes: no jauniem materiāliem, piemēram, titāna, līdz jaunām akmens griešanas metodēm. No dizaina līdz apjomiem, no zelta meistarības līdz dārgakmeņu meistarībai – šie apdāvinātie mākslinieki apvieno savus talantus, piešķirot šai kolekcijai dzīvību.

Maison Chopard un Amoralle - ekskluzīvu sarkanā paklāja juvelierizstrādājumu prezentācija

gallery icon