foto: no žurnāla "OK!
Žurnāls "OK!" pāršķir jaunu lapaspusi
Dzīvesstils
2023. gada 10. maijs, 06:59

Žurnāls "OK!" pāršķir jaunu lapaspusi

Žurnāls "OK!"

Pavasaris – gada skaistākais laiks, apliecina, ka it visam ir iespējams jauns, iedvesmojošs un daudzsološs sākums. Šajā pavasarī jaunu sākumu piedzīvo arī žurnāls "OK!", iegūstot mūsdienīgāku dizainu un vēl aizraujošāku saturu ar citu nosaukumu – "jauns OK".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ejot līdzi laikam, žurnāls apvieno resursus ar vienu no lielākajiem latviskā satura portāliem jauns.lv, lai sniegtu vēl kvalitatīvāku saturu. Žurnālā lasi patiesas intervijas ar izcilām personībām un ienirsti drosmīgu stāstu dzīlēs. jauns OK piedāvā iedvesmojošas un neparastas pieredzes, ko neatradīsi nekur citur. Žurnāla pirmajā numurā tāda ir saruna ar aktieriem Ievu un Oskaru Florencēm-Vīksnēm. Viņi ir lieliska komanda un brīnišķīgi vecāki mazajam Leonardam. Īsti un neviltoti, un aizvien, pēc desmit gadiem attiecībās, iemīlējušies. Tas nav izpušķots, salds attiecību stāsts. Nekā tamlīdzīga! Pāris ir spējis izveidot cieņpilnas attiecības un nosaudzēt mīlestību. Un mūsdienās tas ir īpaši, vai ne?

Intervijā ar fotogrāfi Liānu Brūveri jeb Koshumm ir tik daudz lielu, jaudīgu jautājumu un tik daudz slāņu, ko nevar noformulēt vienā teikumā, taču tā noteikti ir saruna, ko gribēsies izlasīt vēlreiz. Bet pati Liāna ir drosmīga un ārkārtīgi daudzšķautņaina personība.

Par režisora dzīvi teātrī un ārpus tā lasi sarunu ar Latvijas Nacionālā teātra māksliniecisko vadītāju Elmāru Seņkovu, uzzini par Džeinas Fondas mūža lielākajām drāmām, iepazīsti Oskara balvas laureātu Brendanu Freizeru un kopā ar Evu Johansoni dodies eksotiskā ceļojumā uz Atkalapvienošanās salu.

Vēl žurnālā:
* Dziedātājas Aijas Andrejevas laimes deva. Viņa pārliecināta, ka priekam un labsajūtai vajag pavisam nedaudz, turklāt visbiežāk tas meklējams ļoti vienkāršās lietās.
* Vai ir kas tāds, ko par Prāta Vētru vēl nezinām? Izrādās – ir! Desmit fakti, ko zina vien retais.
* Mode. Aksesuāri, kas liek atskatīties. Vasaras cepures, somas, apavi...
* Iepērkamies. Mūžam aktuālie pasteļtoņi.
* Skaistums. C vitamīna renesanse. Vēl nesen pastāvēja uzskats, ka kosmētika, kas satur C vitamīnu, nav savienojama ar saules peldēm. Taču šobrīd, kad tā no jauna piedzīvo ziedu laikus, dermatologu rekomendācijas ir mainījušās – C vitamīna produktus drīkst un vajag lietot tieši vasarā.
* Karjera. Kas jāpajautā darba intervijā? Pirmajā darba intervijā ir svarīgi ne tikai atbildēt uz potenciālā darba devēja jautājumiem, bet arī sagatavoties pašai. Konsultē sertificēts profesionāls integrālais koučs, HR PODCAST raidieraksta vadītāja Ilze Medne.
* Bērni. Vecāku trauksme un nogurums. Kāpēc ikdienā ir svarīga pašaprūpe un emocionālā pašregulācija? Konsultē Ilze Ušacka centra Dardedze kursa Bērna emocionālā audzināšana ietvaros. 
* Interjers. Interjera dizainere Marta Kabatiņa iepazīstina ar šīs vasaras terases mēbeļu tendencēm.
* Garšīgi ēdam. Kā novājēt bez aizliegumiem? Instagram konta @uzlabo autores Viktorijas Zakarkevičas pieredze.
* Grāmatu plaukts. Ko lasa rakstniece Inga Gaile?


jauns OK – žurnāls, kurā satiekas izcilas personības!

Radīts jaunai, modernai, drosmīgai pilsētniecei, kas novērtē īstumu, seko savam aicinājumam un izdzīvo ik mirkli. Atklātas intervijas ar izcilām personībām, drosmīgi stāsti, iedvesmojošas un neparastas pieredzes, ko neatradīsi nekur citur. Attiecības, skaistumkopšana un fitness, stils un mode, veselība, jaunākais kulinārijā un daudz kas cits. Izlasi. Sajūti. Piedzīvo.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās