Vistas fileja lieliski garšo kopā ar salsu. Labu ēstgribu!
Grilēta vistas fileja ar ananasu un avokado salsu - recepte
Ja esat grilētu ēdienu piekritējs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Tā neliks jums vilties un noderēs, gan gatavojot mājās uz grilpannas, gan grilējot uz atklātas liesmas.
Sarežģītība:
vienkārši
Porcijas: 3-4 porc.
Sastāvdaļas
3-4 vistas filejas
olīveļļa
sāls, pipari
Salsai:
1 avokado
200g ananass
1 sarkans sīpols
1 laims
1 zaļais asais pipars
pētersīļi
pipari
Pagatavošana
Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Salsai avokado nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī ananasu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.
Vistas filejas pasniedz ar salsu.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto