foto: Shutterstock
Pilnmēness visā spožumā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3.04. līdz 9.04.
Cita pasaule
2023. gada 3. aprīlis, 06:05

Pilnmēness visā spožumā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3.04. līdz 9.04.

Jauns.lv

Ceturtdien, 6.04., gaidāms pilnmēness! Uzzini, ko labu tev šonedēļ sola zvaigznes.

AUNS

Atbildīgos brīžos aizmirsti personiskus iebildumus. Ja negribi, ka izjūk kāds darījums vai iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, valdi emocijas, nekrīti galējībās. Nebūšanas darbā neuztver kā kaut ko traģisku, nenervozē. Saņem sevi rokās un centies ātri orientēties jaunos apstākļos. Tiem, kas mēģina aizskart tavu patmīlību, liec pretī attapību un humora izjūtu.

VĒRSIS

Dīvainu apsvērumu vadīts, vari sadarīt daudz aplamību. Tev pašam šķitīs, ka visu dari pareizi, taču rezultāts liecinās, ka vai nu kaut ko esi aplam sapratis, vai izvēlējies nepareizu taktiku. Tavi argumenti nebūs tik pārliecinoši, lai panāktu savu, tāpēc nestrīdies. Vairies no burzmas un trokšņa, neliela deva vientulības palīdzēs atgūt sirdsmieru.

DVĪŅI

Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, nekritizē citu veikumu, pirms neesi ieguvis pilnīgu priekšstatu par izdarīto. Tiecies ar draugiem, piedalies spontānu ideju īstenošanā. Iepriecini viņus ar savu līdzsvaroto attieksmi un rīcību, taču ar padomiem neuzmācies, ļauj katram pašam mācīties no savām kļūdām. Ierobežo savas vēlmes, tad nebūs vilšanās.

VĒZIS

Ja nesēdēsi rokas klēpī salicis, paveiksi daudz grandiozu ar sabiedriskām aktivitātēm saistītu lietu. Mazāk veiksmīga veidosies mijiedarbība ar biznesa cilvēkiem. Diskusijas un strīdi neveicinās sadarbību. Centies neko svarīgu neuzsākt, nepiekrīti un arī neatsakies no sadarbības, ieturi distanci – nāks laiks, nāks padoms. Tava stiprā puse būs praktiskums un apdomīgums.

LAUVA

Veiksmīgi būs ceļojumi, kur iespējams iepazīt citu tautu kultūru, tradīcijas. Tur gūtā pieredze noderēs, iesaistoties vietējās sabiedrības dzīvē. Jauni apstākļi labvēlīgi ietekmēs tavus nodomus un iespējas tos īstenot. Neklausies ne glaimos, ne nopēlumos, pats vērtē savu veikumu un izdari secinājumus. Tur, kur notiek kaut kas svarīgs un nozīmīgs, esi klāt personīgi.

JAUNAVA

Lielu lomu slepenu plānu īstenošanā var nospēlēt emocionālas pacilātības brīdī izdarīta izvēle. Priecājies – sajūtas tevi nepievils! Brīvdienās piesardzīgi kontaktējies ar cilvēkiem, kuriem ir tieksme uz ekscentriskiem gājieniem, neļauj sevi iekārdināt bīstamām izklaidēm. Labāk koncentrē uzmanību uz garīgās dzīves aktualitātēm, atrodi laiku meditācijai, sarunām ar sevi.

SVARI

Vari uzstāties sanāksmēs vai kā citādi paust savu viedokli sabiedrībai. Iespējamas neplānotas tikšanās, var uzrasties jauni darījuma partneri. Gandarījumu sagādās intelektuālas izklaides, kino, teātra apmeklējums. Tomēr tava pārlieku aktīvā sabiedriskā dzīve var nepatikt laulātajam draugam. Centies sabalansēt savas un ģimenes vēlmes.

SKORPIONS

Sadzīviskas rūpes un sīkas nebūšanas kaitinās un traucēs koncentrēties. Pielūko, lai sakāpinātas emocijas nekavē pieņemt loģiskus un saprātīgus lēmumus. Pozitīvi pavērsieni iespējami darbā. Tavas profesionālās spējas tiks novērtētas tik augstu, ka tas tevi samulsinās. Tev būs pamatots iemesls būt apmierinātam ar sevi un pārliecinātam par izvēlētā ceļa pareizību.

STRĒLNIEKS

Vari atļauties nelielas atkāpes no ierastās ikdienas, taču ievēro mēru. Priekšroku dod aktivitātēm, kurās iespējams apvienot lietderīgo ar patīkamo. Veiksmīgi būs ārzemju braucieni, kultūras un mākslas aktivitātes, publiskas uzstāšanās. Būdams emocionāls un dedzīgs, viegli atradīsi domubiedrus. Tikai neļauj pierunāt sevi iesaistīties darījumos, kuru mērķi tev nav skaidri.

MEŽĀZIS

Apsver iespēju mainīt vai paplašināt mājokli, iegādāties nekustamo īpašumu vai sākt nopietnu remontu. Nepērc pirmo, kas pagadās. Priekšroku dod tirgotājiem, kas piedāvā lielākas izvēles iespējas. Mājās neuzvedies kā stingrs kārtības ieviesējs, izvairies no pārlieku uzstājīgas rīcības – tas var radīt emocionālu rezonansi, kas attiecībām ar tuviniekiem par labu nenāks.

ŪDENSVĪRS

Līdzcilvēkiem patiks tava rosība, apstākļi būs labvēlīgi kopīgu plānu īstenošanai un sadarbības pilnveidošanai. Kolektīvs darbs būs veiksmīgāks nekā individuāls. Protams, darba gaitā var veidoties arī saspringtas situācijas, taču tev pietiks prāta visu labi apdomāt un nestrēbt karstu. Esi drošāks un mērķtiecīgāks – ja reiz esi ko izlēmis, tad centies arī īstenot iecerēto.

ZIVIS

Lieliski tiksi galā ar darba pienākumiem, ja vien nebūsi nevērīgs pret veselību. Savlaicīgi profilakses pasākumi samazinās gan ārstēšanās izmaksas, gan laiku. Nedzīvo ilūzijās, reāli novērtē situāciju, kurā atrodies. Meklē iespējas iegūt papildu līdzekļus savu nodomu īstenošanai, ievies jaunas darba metodes vai pilnveido esošās. Esi nopietns un analītisks.