foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
"Draugu" zvaigzne Kortnija Koksa greznojas ar lietuviešu dizaineres radītu rotaslietu - pagānu sauli
Kortnija Koksa, atklājot savu zvaigzni Holivudas Slavas alejā.
Stila jaunumi
2023. gada 7. marts, 07:50

"Draugu" zvaigzne Kortnija Koksa greznojas ar lietuviešu dizaineres radītu rotaslietu - pagānu sauli

Asnate Baņģiere

Jauns.lv

Seriāla "Draugi" zvaigzne Kortnija Koksa tikusi pie savas zvaigznes Holivudas slavas alejā. Nozīmīgajā dienā slavenā aktrise bija izvēlējusies uzkrītošas ​​rotaslietas, kurās iekodēta arī seno baltu simbolika. Rotas radījusi Losandželosā dzīvojošā lietuviešu dizainere Jurga Jozapavičūte.

"Vēlamies apsveikt Kortniju Koksu ar nopelnīto zvaigzni Holivudas Slavas alejā un pateikties viņai par to, ka izvēlējās mūs tik neaizmirstamā brīdī," sociālajos tīklos raksta lietuviešu dizaineres radītā zīmola "Junethings" pārstāvji. "Viņa nēsā mūsu bestselleru - pērļu kaklarotu un pagānu saules kulonu, kas uzvērts uz mini Veimāras kaklarotas."

Dizainere Jurga Jozapavičūte arī savā vārdā piebilda, cik ļoti saviļņota ir šajā mirklī un pateicās visiem, kas viņas dzīves un karjeras ceļā bijuši kopā ar viņu.

foto: https://www.instagram.com/junethings_official/
Rotaslietas radītāja, Losandželosā dzīvojošā lietuviešu dizainere Jurga Jozapavičūte.

"Noskatījos tiešraidi un šķiet, ka arī es tur biju! Cik garš ceļš bija no brīža, kad es ierados šajā valstī, zinot tikai divus cilvēkus un elementāru angļu valodu, līdz mirklim, kad esmu kļuvusi par vismaz nelielu daļu no 90. gadu ikonas. Es pateicos visiem, kas bija šajā ceļojumā kopā ar mani," viņa rakstīja, pievienojot parakstu Yurga un dzeltenu sirsniņas emocijzīmi.

foto: AP/Scanpix
Kortnija Koksa ar meitu Koko Ārketi.

Kortnijas Koksas lielajā dienā piedalījās arī viņas meita Koko Ārkete, kā arī draudzenes seriālā un reālajā dzīvē – Dženifera Anistone un Lisa Kudrova. Aktrise portālam People.com stāstīja, ka nav spējusi valdīt emocijas, dzirdot, ko ceremonijas laikā par viņu saka draudzenes. "Viņas ir mana ģimene, manas māsas," apliecināja Koksa. To pašu sacīja arī viņas kolēģes no leģendārā seriāla "Draugi".

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Ikoniskā seriāla "Draugi" aktrises - Dženifera Anistone, Kortnija Koksa un Lisa Kudrova.

“Kad mēs viņu satikām, viņa jau no paša sākuma bija sirsnīga, mīļa, patiesi ieinteresēta. Tiesa, es biju ļoti uztraukusies, jo biju liela viņas fane," atcerējās Anistone. Viņai piebalsoja Kudrova, uzsverot, ka tieši Kortnija ir tā, kas saliedējusi "Draugu" aktrises un likusi viņām joprojām būt nešķiramām.

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Kortnija Koksa, atklājot savu zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

“Galu galā šīs draudzības izveidojās manas dzīves vissvarīgākajā periodā, mēs tik daudz pārdzīvojām kopā. Tas man iemācīja atbalstīt savus draugus, būt blakus. Tāpat kā tajā dziesmā - es būšu līdzās..." Koksa iepriekš sacīja izdevumam Vanity Fair.

“Draugu” atkalatgriešanās šovs ir klāt

gallery icon
58