Skaistums
2022. gada 23. augusts, 10:00

5 padomi no Douglas, kas Tev ļaus pagarināt savu vasaru!

Reklāmas projekts

"Sol de Janeiro" zīmola nosaukums pats sevi jau paskaidro – vasarīgie produkti liek ikvienam to lietotājam justies brīnišķīgi, saulaini un karsti! Šis zīmols kļuva ļoti populārs tieši pateicoties neparastajiem Coco Cabana un Bum Bum krēmiem un to neaizmirstamajam aromātam. Šos krēmus noteikti iecienīs ikviens, kuram garšo saldumi, jo tas vienkārši nespēj atstāt vienaldzīgu!

Izmēģini Sol de Janeiro produktus

Sol de Janeiro piedāvā dažāduds līdzekļus, kas liks Tavai ādai mirdzēt. Turklāt Sol de Janeiro produkti ne tikai pasargās Tavu ādu, bet arī liks tai mirdzēt! 

SOL DE JANEIRO Cheirosa 62 Parfimērijas ūdens (EDP) Šobrīd nav

Atrodi vasaras aromātu

Un kas par to, ja turpināsi šo aromātu lietot visa gada garumā? Rudens un ziemas aukstie un drēgnie mēneši var būt visai nomācoši, tādēļ Tev ir iespēja iepriecināt sevi ar ko vasarīgu, kas iepriecinās gan Tevi, gan citus Tev apkārt. 

Izvēlies aromātus ar izteiktām ogu, košu ziedu, vaniļas un citrusa notīm!

Prada Infusion de Vanille (Parfimērijas ūdens sievietei)

Lancome Idôle l'Eau de Parfum Nectar (Parfimērijas ūdens sievietei)

Nina Ricci Nina Fleur (Tualetes ūdens sievietei)

MCM Ultra (Parfimērijas ūdens sievietei)

Ariana Grande Thank U Next 2.0 (Parfimērijas ūdens sievietei)

Billie Eilish Eilish Eau de Parfum (Parfimērijas ūdens sievietei)

EISENBERG Happy (Parfimērijas ūdens)

Les Destinations Cuba (Parfimērijas ūdens)

Turpini ādas kopšanu visa gada garumā

Nav noslēpums, ka vasarā mūsu āda staro kā nekad – saules un patīkamo laikapstākļu lutināta, tā mirdz un izskatās veselīga. Pienākot rudenim un vēsākiem laikapstākļiem, mēdzam aizmirst, ka sauļošanās līdzekļu vietā jāsāk lietot kopjošā kosmētika.

Douglas aicina Tevi atsākt rūpīgu ādas kopšanu jau TAGAD!

Sauļošanos solārijos jau iespējams uzskatīt par novecojušu metodi kā iegūt iedegumu. Izvēlies savai ādai draudzīgākus paņēmienus un atrodi savu īsto pašiedeguma līdzekli, ko varēsi lietot visa gada garumā!

BONDI SANDS Application Mitt (Cimds - aplikators)

St. Tropez Luxe Whipped Crème Mousse (Greznas putukrējuma tekstūras putas)

Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face (Pašiedeguma krēms sejai)

James Read Coconut Dry Oil Tan-Body (Kokosriekstu sausā eļļa ķermenim)

Bioderma Photoderm Autobronzant (Mitrinošs pašiedeguma aerosols sejai un ķermenim)

Košs grims visa gada garumā

Iespējams pavisam droši apgalvot, ka vairums izvēlas izmantot košus grima toņus tieši siltajos vasaras mēnešos, taču vēlamies aicināt ikvienu uzdrošināties un izmēģināt košos toņus arī visa gada garumā! Tikai Tu spēj ietekmēt un mainīt vidi sev apkārt, tādēļ neļauj drūmajiem gadalaikiem sevi nomākt un izcelies uz pārējo fona! Iepazīsties ar pāris izciliem produktiem, kas iedvesmos Tevi košam un neaizmirstamam grimam:

NOUBA Eye - Mazing Maxitech Set (Kosmētikas komplekts acīm)

Atceries, ka tikai Tu pati veido vidi sev apkārt! Kaut arī laikapstākļus un dienas saulainās stundas izmainīt nav iespējams, ir taču lietas, ko mēs spējam ietekmēt! Saliec savu košāko apģērbu komplektu vakarā pirms gulētiešanas, no rīta pamosties stundu agrāk, pagatavo savu iecienītāko tasīti kafijas vai tējas un izpaudies radoši. Nebaidies izcelties uz apkārtējo fona un iedvesmo pārmaiņām arī citus sev apkārt!
 

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv