Cita pasaule
2022. gada 1. augusts, 12:31

Īpaša tikšanās liks pārdomāt dzīvi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 1.08. līdz 7.08.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Kaislības un dzīves baudas traucēs saglabāt konsekvenci. Vari kļūt izklaidīgs, aizmāršīgs, iespējamas paviršas, pārsteidzīgas mīlas attiecības, rasties neskaidrības un sarežģījumi darbā. Ģimenes un radinieku saliedēšanai par labu nāks kāds kopīgs pasākums. Viņu atbalsts noderēs vēlāk, kad būsi pieņēmis lēmumu vērienīga projekta īstenošanai.

VĒRSIS

Samazini sabiedriskās aktivitātes. Varbūtība, ka kāds izrādīs interesi par tavām idejām, būs visai niecīga. Iespējama nesaprašanās ar tuviniekiem, jo tā vietā, lai palīdzētu, viņi tevi kritizēs un uzstājīgi mēģinās panākt savu. Tad lepnā vientulībā varēsi pukoties, ka iepriekš nenovērtēji piedāvāto atbalstu. Pārlieks jūtīgums traucēs saskatīt lietu patieso būtību, būs grūti piekāpties un atzīt savas kļūdas.

DVĪŅI

Iepriekšējas norunas un pienākumi liks atgriezties lietišķo darījumu pasaulē. Aktuāli būs gan darījumu braucieni un pieredzes apmaiņas pasākumi, gan iepazīšanās un jaunas sadarbības veidošana. Turpmākās dienas piemērotas finansiālu jautājumu risināšanai. Atturies no tikšanās ar cilvēkiem, kas mīl kritizēt un pelt – tu pārlieku jūtīgi uztversi viņu izteikumus.

VĒZIS

Risinot ar labklājību saistītus jautājumus, no tevis tiks prasīta lielāka emocionālā noturība un savaldība. Savas domas un viedokli izsaki miermīlīgā tonī un visiem saprotami. Esi radošs, uzdrošinies riskēt, eksperimentēt, būt neparasts. Vēlāk, saņemot samaksu par sniegtajiem pakalpojumiem, ievērojami var uzlaboties tava finansiālā situācija.

LAUVA

Noskaņojies uz lietišķas nots, neļauj emocijām sevi izsist no līdzsvara, esi konsekvents, aizstāvi taisnīgas idejas, godīgu rīcību un sāncensību. Tevi var sadusmot konkurentu izvairīgā, neskaidrā attieksme. Grūtības būs īslaicīgas, tieši tik, lai mobilizētos un nezaudētu kontroli pār situāciju. Turpinājumā atturies no ārzemju braucieniem, nepiekrīti glabāt svešus noslēpumus un nevienam neuztici savējos.

JAUNAVA

Ierastas ikdienas situācijas risini radoši, negaidi neko no citiem – kā pats izlemsi, tā arī būs! Prasme tikt galā ar sarežģītām situācijām darbā cels tavu prestižu. Nopietnu lēmumu pieņemšanu atvieglos tas, ka skaidri zināsi, ko vēlies un zināsi arī, kā savas vēlmes piepildīt. Uzturi draudzīgas attiecības ar cilvēkiem, kurus uzskati par saviem gara radiniekiem.

SVARI

Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu mirklī, kad neesi drošs par savu izvēli. Kamēr šaubies, nevienam neko nesoli un nekādas saistības neuzņemies – pietiks ar vienu aplamu soli, lai zaudētu kontroli pār notiekošo. Izmanto iespēju labot kļūdas un novērst nepilnības saskarsmē. Grūtāk būs saprasties ar cilvēkiem, ar kuriem tevi saista darba attiecības vai bizness.

SKORPIONS

Darbā iespējama negaidīta pretimnākšana – proti novērtēt to, ko citi dara tavā labā. Ja arī gadās kāda neveiksme, tas nenozīmē, ka tev jāatsakās no augstām idejām un mērķiem. Piesaistīt papildspēkus nebūs viegli. Tas, ka būsi ar kaut ko aizrāvies, vēl nenozīmē, ka arī citi ar vienlīdz lielu entuziasmu tev pievienosies. Attiecībās, kas tev svarīgas, neļauj ienākt neuzticībai.

STRĒLNIEKS

Problēmas iespējamas darbā ar tehniku, elektroniku, var atklāties nepilnības padoto darbā. Steiga un uztraukums traucēs koncentrēties, būs grūti veltīt pietiekami daudz uzmanības saimniecisku jautājumu risināšanai. Atbildīgos brīžos vari kļūt izklaidīgs, paviršs. Neļaujies satraukumam, saudzē nervu sistēmu. Brīvdienās izvēlies klusu, mierīgu atpūtu ģimenes lokā iespējami tuvāk dabai.

MEŽĀZIS

Kāda notikuma vai sarunas rezultātā var mainīties tavi uzskati un līdz ar to arī nākotnes plāni. Saglabā mieru, neļauj izjaukt ierasto dzīves ritmu. Nejauši sastapti cilvēki var uzvedināt uz interesantām idejām un palīdzēt sakārtot domas, tikt skaidrībā ar turpmākiem mērķiem un uzdevumiem. Esi gatavs atteikties no iesīkstējušiem priekšstatiem, stereotipiem, kas traucē virzīties uz priekšu.

ŪDENSVĪRS

Karjeras jautājumus risinot pieņem tev piedāvāto palīdzību. Tava pašaizliedzība tiks novērtēta un nostiprināsies tavas sociālās pozīcijas. Sadzīvē problēmu un saspringtu situāciju netrūks, var pieaugt nesaskaņas ģimenē, radinieku vidū. Ja gribi saglabāt labas attiecības, nekritizē, neuzdot provokatīvus jautājumus. Esi radošs attiecībās ar mīļoto cilvēku – apspriediet nākotnes plānus, dodieties kopīgos piedzīvojumos.

ZIVIS

Ja jūti, ka pašreizējie dzīves apstākļi tevi ierobežo vai nomāc, vari apsvērt domu par dzīves vietas maiņu. Piedāvājumi var būt vilinoši, bet tev ir jāsajūt, kura ir īstā un vienīgā vieta, kurā ir vērts iesakņoties. Nonākot sarežģītas izvēles priekša, būs grūti izšķirties par konkrētu rīcību. To, kas tev liksies pareizs un pieņemams, citi apšaubīs un apstrīdēs. Par pārbaudījumu pacietībai un nosvērtībai var kļūt stresa situācijas.