Bērni
2022. gada 22. jūnijs, 18:02

Sirsnīgi foto: Krištianu Ronaldu ģimenes lokā atzīmējis vecākā dēla dzimšanas dienu

Jauns.lv

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu vecākais dēls nosvinējis savu 12. dzimšanas dienu. Slavenais tēvs šo datumu atzīmējis ģimenes lokā Maljorkā: kopā ar jubilāru, pārējiem bērniem un savu draudzeni Džordžīnu Rodrigesu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ronaldu ar draudzeni bija parūpējušies par īpašām svētku vakariņām dēlam. Galvenais akcents bija likts uz dzimšanas dienas torti, ko rotāja futbola bumbai līdzīgi raksti un cipars septiņi, kas ir Krištianu Ronaldu spēlētāja numurs valstsvienības izlasē. Torte bija pagatavota Portugāles karoga krāsās.

foto: Instagram

Fotogrāfijas, kurās iemūžināta ģimenes lokā atzīmētās dzimšanas dienas svinības, sociālajos tīklos atrādījusi futbolista draudzene un Krištianu juniora audžu mamma Džordžīna.

Krištianu juniors pasaulē nāca 2010. gadā ASV. Tūlīt pēc piedzimšanas jaunais tēvs dēlu pārveda uz Spāniju, kur tobrīd spēlēja. Bērna mātes vārds arī pēc 12 gadiem tiek glabāts noslēpumā un publiski netiek atklāts. 2017. gadā surogātmāte laida pasaulē Krištianu dvīņus  Evu un Mateo. Šajā pašā gadā par māmiņu kļuva arī futbolista draudzene Džordžīna Rodrigesa, kura sportistam dāvāja meitu Alanu Mārtinu. Savukārt 2022. gada aprīlī Džordžīna pasaulē laida nākamos bērnus – dvīņus –  puisīti un meitenīti. Diemžēl zēns nomira tūlīt pēc dzemdībām.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon
31

“Ar visdziļākajām skumjām mums jāpaziņo, ka mūsu jaundzimušais dēls ir devies viņsaulē,” vietnē “Instagram” sēru vēsti publicēja futbola zvaigzne. “Tās ir vislielākās sāpes, ko vecāki jebkad varētu just.”

“Vienīgi mūsu meitiņas dzimšana mums dod spēku šobrīd dzīvot ar kādu cerību un prieku,” teikts Ronaldu ierakstā. “Mēs vēlamies pateikties ārstiem un medmāsām par visu viņu profesionālo aprūpi un atbalstu. Mēs visi esam satriekti par šo zaudējumu un lūdzam mums dot privātumu šajā ļoti grūtajā laikā.”

“Mūsu dēliņ, tu esi mūsu eņģelis. Mēs tevi vienmēr mīlēsim.”

Krištianu Ronaldu ģimenes brīvdienas

gallery icon
23

Krištianu Ronaldu ar dēlu Krištianu junioru

gallery icon
47

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon
27

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās