Dzīvesstils
2022. gada 22. jūnijs, 06:28

Princis Viljams sēro par zudušo saikni ar brāli

Jauns.lv

2019. gadā sniegtā intervijā princis Harijs atzina, ka abi ar brāli ir aizgājuši dažādus ceļus, un tā ciešā saikne, kas abus vienoja bērnībā un agrā jaunībā, ir zudusi. Eksperti norāda, ka arī princis Viljams ļoti skumst par izirušajām attiecībām ar brāli, lai arī nekad publiskus komentārus par to nav sniedzis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izskanējis viedoklis, ka to tuvību, kāda reiz vienoja princi Viljamu ar viņa jaunāko brāli princi Hariju, vairs nekad neatgūt. Abu brāļu attiecības šobrīd sasniegušas viszemāko punktu un vairs nav iespējas atgriezties, atliek doties tikai uz priekšu.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Eksperti norāda, ka Kembridžas hercogs “sērojot” par attiecību sabrukumu ar savu brāli. Žurnāla “OK!” britu izdevumā teikts, ka princis Viljams skumst, ka ir zaudējis vienīgo cilvēku, ja neskaita Keitu Midltoni, kuram bija tādas pašas domas par viņu karalisko dzīvi.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27

“Viņš patiesi mīl Hariju un jūt, ka ir pazaudējis vienīgo cilvēku, ja neskaita sievu, kas saprata šo dīvaino dzīvi,” norādījis vārdā nenosaukts informācijas avots, piebilstot: “Taču viņš uzskata, ka ir lietas, ko nevar darīt. Un Harijs par visiem 100% ir pārkāpis šo robežu.”

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Iepriekš ziņots, ka princis Viljams uzskata, ka brālis ir “necienīgi izturējies” pret karalieni Elizabeti II un karalisko ģimeni. Savukārt kāds cits princim pietuvināts cilvēks apgalvojis, ka Saseksas hercoga attiecības ar viņa brāli ir to “zemākajā punktā”.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Princis Viljams ir “dziļi sarūgtināts” par nesaskaņām ar brāli. Viņš jūtas “pievilts”, bet ir iemācījies “virzīties tālāk”.

Karaliskā ģimene nesen pulcējās vienkopus, lai atzīmētu karalienes valdīšanas Platīna jubileju. Arī Saseksas hercogi mēroja ceļu no ASV uz Lielbritāniju, taču apmeklēja tikai vienu publisku pasākumu – pateicības dievkalpojumus Svētā Pāvila katedrālē Londonā. Viņi nebija redzami publiski sarunājamies ar vecākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, to skaitā princi Viljamu un hercogieni Ketrīnu vai princi Čārlzu un hercogieni Kamillu.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Izteikts minējums, ka pils darbinieki rūpējušies par to, lai Saseksas hercogus neviens publiski neredzētu kopā ar Kembridžas hercogiem. Tas darīts, lai novērstu jebkādu drāmas iespējamību, kā arī izvairītos no sabiedrības intereses redzēt brāļus savā starpā sarunājamies. Šajās dienās  visai uzmanībai bija jābūt vērstai uz karalieni, un karaļnama darbinieki darījuši visu iespējamo, lai nekas un neviens neaizēnotu  gaviļnieci.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon
18

Pēdējo reizi brāļi publiski redzēti kopā 2021. gada jūlijā, kad Kensingtonas pils dārzā atklāja princesei Diānai veltītu skulptūru. Viljams un Harijs bija redzēti sarunājamies arī prinča Filipa bērēs aizvadītā gada aprīlī.

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

2019. gadā sniegtā intervijā princis Harijs atzina, ka abi ar brāli ir devušies pa dažādiem ceļiem. Pretēji izplatītajam uzskatam, karaļnama biogrāfe Tīna Brauna apgalvo, ka Megana Mārkla nav vainojama brāļu nesaskaņās. Autore norādījusi, ka abu atsvešināšanās sākusies jau 2015. gadā, kad Harijs pameta militāro dienestu. Ar Meganu Mārklu viņš iepazinās aklajā randiņā 2017. gadā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās