Skaistums
2022. gada 6. jūnijs, 14:10

Jaunums: Billijas Ailišas (Billie Eilish) jaunais aromāts EILISH

Reklāmas projekts

Jauns.lv

„Vēlējos, lai smaržas ir kā silts apskāviens. Lai tās liek sajust, kā asinis plūst pa ķermeni. Šo aromātu esmu meklējusi gadiem. Tā ir mana mīļākā smarža pasaulē.” Billija Ailiša

IEPAKOJUMS

Flakons ir radīts, iedvesmojoties no Billijas iecienītākajām ķermeņa daļām – krūtīm, kakla un atslēgas kaula –,  un tas ir skaitā dzintara bronzas tonī.

Kombinācija, ko veido leņķi un maigi izliekumi, iedvesmojoties no klasisku skulptūru un cilvēka formas elementiem. Noņem vāciņu, lai ieraudzītu lineāru, apsarmojušu stikla veidolu, kas ir brīnišķīgs pretstats izliektajai pudelītei, turklāt tas atklāj iekšā esošo dārgumu- pašu aromātu.

Materiāls ir ļoti maigs pieskārienam, ar zaigojošām detaļām, kastītes dizains sasaucas ar aromāta nomierinošo noskaņu un ļauj uzmest aci iekšā esošajai statujai līdzīgajai pudelītei.

AROMĀTS

Billija uzskata, ka aromātam piemīt spēks raisīt spilgtas atmiņas un radīt noskaņojumu, kas atklāj viņas iekšējo būtību. Aromāts tika radīts, iedvesmojoties no silta un jutekliska noskaņojuma, kas raisa atmiņas ikvienā, kurš to lieto.

Eilish atklājas ar harmonisku kontrastu, kuru rada sulīgas sarkanās ogas, mandarīns un cukurotu ziedlapiņu teksturētais saldais iespaids. Sirds notī atveras smalka, krēmīga vaniļa, maigas garšvielas un kakao, kas pēc tam pārtop silta muskusa, tonkas pupiņu un glāsmainas koksnes aromātā, apņemot ādu ar ilgstošu siltumu.

NOTIS

AUGŠĒJĀS NOTIS

Aromāts atklājas ar cukurotām ziedlapiņām, ko akcentē mandarīns un sarkanās ogas.

SIRDS NOTIS

Sirds notīs aromāts atklājas ar krēmīgu vaniļu, maigām garšvielām un kakao.

PAMATA NOTIS

Aromātu nostiprina silta muskusa, tonkas pupiņu un glāsmainas koksnes notis.

(Parfimērijas ūdens sievietei)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv