foto: Publicitātes foto
Sportiskie mazuļi pirmo reizi sacenšas rāpošanas čempionātā "Lupilu Lācēns"
Mazie rāpošanas čempioni gatavojas startam
Bērni
2022. gada 22. aprīlis, 10:42

Sportiskie mazuļi pirmo reizi sacenšas rāpošanas čempionātā "Lupilu Lācēns"

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Aktīvs dzīvesveids un sportiskas izklaides ģimenes lokā ir svarīgas jau no mazotnes, ir pārliecināts ikviens veselīga dzīvesveida piekritējs. Populārajā taku skrējienu seriālā “Stirnu buks” šogad sadarbībā ar "Lidl Latvija" pirmo reizi iekļauta jauna distance – mazuļu rāpošanas čempionāts “Lupilu Lācēns”, lai sacensties varētu arī paši mazākie dalībnieki. Un izcīnītas jau pirmās godalgas - trīs ātrākie rāpošanas čempioni Polīna, Everts un Jēkabs saņēmuši savu pirmo "Stirnu buka" medaļu!

foto: Publicitātes foto
Distances karstumā lielie brāļi un māsas pieslēdzas atbalstīt

Šādu distanci aktīvas "Stirnu buka" pasākumu apmeklētājas - jaunās māmiņas - lūgušas iekļaut sacensību programmā jau vairākus gadus pēc kārtas. Nu tas ir noticis, turklāt sacensībās startējis gana kupls dalībnieku skaits - kopumā rāpošanas čempionātā piedalījās 45 mazuļi, kuri pievarēja aptuveni 4 metru garu distanci. 

"Mums ir liels prieks, ka arvien vairāk uzņēmumu, ieskaitot Lidl, pievēršas aktīvā dzīvesveida atbalstīšanai. Pasākums jau izsenis ir kā satikšanās vieta sporta entuziastiem un lielisks veids, kā pavadīt brīvo laiku ģimenēm ar bērniem. Mūs patiesi iepriecināja priecīgās sejas un gaisotne, kas virmoja pasākuma laikā, un bija patiesi sirsnīgi vērot, kā paši mazākie lācēni izmēģina dalību īstās sacensībās, pieveicot savu, iespējams, pirmo distanci mūžā," saka Rimants Liepiņš, Stirnu Buks organizators.

foto: Publicitātes foto
Visi gatavi? Sākam!

Cīņa bija patiešām sīva, un čempionu trijnieks sacensību noslēgumā izskatījās šādi:

1. Polīna (7,44 sekundes)
2. Everts (8,92 sekundes)
3. Jēkabs (10,49 sekundes)

foto: Publicitātes foto
Dažiem dalībniekiem gan rāpošana vairs nav prātā

Brašie rāpotāji pēc kārtīgas sportošanas katrs saņēma gardu balvu –  "Lidl" mazuļu zīmola "Lupilu" augļu un dārzeņu biezenīti, bet pirmās trīs vietas ieguva "Lupilu" rotaļlietas un "Lidl" dāvanu karti 30 EUR vērtībā.

foto: Publicitātes foto
Foto ar 2. vietas ieguvēju Evertu un mammu Līgu

Jāuzsver, ka "Lupilu Lācēna" čempionātā liela uzmanība tika pievērsta drošībai un ērtībām. Lai gan mazie sportotāji, gan viņu atbalsta komanda justos komfortabli, viņiem bija sagatavota īpaša un droša vieta - "Lidl Lupilu" teltī, kas veidota kā maza oāze vecākiem ar bērniem ar ērtu pārtinamo zonu, zviļņiem, krāsošanas iespēju bērniem, kā arī fotografēšanos ar "Lupilu Lācēnu".

foto: Publicitātes foto
Laikapstākļi lutināja, bet mazliet tomēr apgrūtināja distances redzamību

Mazuļu rāpošanas čempionāti ir populāri visa pasaulē – tie dod iespēju vecākiem doties uz sporta pasākumiem un nezaudēt aktīvu dzīvesveidu kopā ar pavisam maziem bērniņiem. Savukārt bērni jau no mazām dienām pierod pie sportiskām aktivitātēm un pie sabiedrības, kas vēlāk veido sabiedrisku un veselīgu personību pamatus.

foto: Publicitātes foto
Mazie rāpošanas čempioni gatavojas startam

Saņemtas arī pirmās pozitīvās atsauksmes no dalībniekiem un arī idejas, kā uzlabot savu sportisko sniegumu un mazuļu rāpošanas čempionātu padarīt vēl aizraujošāku. "Braucām uz "Stirnu buka" pasākumu pirmo reizi, godīgi sakot, tāpat vien, intereses pēc. Mūs šī distance uzrunāja un nolēmām piedalīties. Viss ļoti patika, vienīgais gribētos lai būtu bijis vēl siltāks laiks, jo kombinezonā rāpošana nav tik ātra, cik parasti," saka 1. vietas ieguvējas Polīnas tētis Aleksandrs.

foto: Publicitātes foto
Draudzīgais Lupilu lācis ar dalībniekiem tikko pēc finiša

“Arī mūsu ģimenē šad tad kāds piedalās "Stirnu bukā", un, tieši reģistrējoties dalībai, mēs uzzinājām, ka šogad pirmo reizi ir distance arī mazajiem rāpotājiem. Paldies "Lidl Latvija" par iespēju un iniciatīvu atbalstīt bērnus. Distance patika, vienīgais varēja būt nedaudz garāka,” sajūtās dalās Ilze, 3. vietas ieguvēja Jēkaba mamma.

foto: Publicitātes foto
Ar smaidu sejā tiek uzsākts pirmais distances metrs!

Par "Lidl" zīmolu "Lupilu"

"Lupilu" iepriecinās ikvienu māmiņu un tēti – visas mazuļa komfortablai augšanai un attīstībai nepieciešamās preces top pēc "Lidl" pasūtījuma, kas nozīmē vienmēr augstu kvalitāti par labāko cenu. "Lidl" zīmols "Lupilu" piedāvā izdevīgas un noderīgas bērnu preces aktīvajiem mazuļiem un viņu vecākiem.

Zīmols piedāvā kvalitatīvas mazuļu drēbītes – rāpulīšus un bodijus, jaukas un mīkstas pidžamiņas, gaumīgus t-krekliņus, ērtas bikšeles un citus mazuļu apģērbus. Bēbīšu āda ir jutīga, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai mazuļu apģērbi būtu ražoti no kvalitatīviem materiāliem – "Lupilu" zīmola apģērbi galvenokārt ir ražoti no tīras, kvalitatīvas kokvilnas. Tāpat mazuļi novērtēs mīkstās, plānās zīmola autiņbiksītes, maigos bērnu kosmētikas produktus un bioloģiskos biezenīšus, kā arī rotaļlietas. Visi "Lupilu produkti" ir starptautiski testēti un sertificēti.

Prieki maziem un lieliem - "Stirnu buka" un "Lidl Latvija" rīkotais mazuļu rāpošanas čempionāts “Lupilu Lācēns”

gallery icon

Uz tikšanos nākamajos "Stirnu buka" posmos! Sekojiet informācijai www.stirnubuks.lv.