Skaistums
2022. gada 13. marts, 08:16

7 gadi pēc aiziešanas no Holivudas: Kamerona Diaza priecājas, ka vairs neseko skaistuma standartiem

Jauns.lv

Savulaik populārā aktrise Kamerona Diaza pastāstījusi par savu ikdienu pēc aiziešanas no Holivudas; par to, cik maz šobrīd pievērš uzmanību ādas kopšanai un kā ignorē sabiedrības izdomātās normas.

49 gadus vecā Kamerona Diaza pameta kinozvaigznes karjeru pēc tam, kad 2015. gadā apprecējās ar rokeri Bendžiju Madenu. 2019. gadā ar surogātmātes palīdzību pāris kļuva par vecākiem meitai Radiksai.  

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kamerona Diaza ar meitu aizvadītā gada augustā.

Mišelas Vizāžas podkāstā “Rule Breakers” aktrise atzīst, ka Holivudas dzīve ir kā lamatas: kādas ir sabiedrības vērtības tajā un ko mēs uzskatām par svarīgu.

foto: ddp / Vida Press
Kamerona Diaza 2020. gadā.

“Ja tas ir svarīgi tev, lai tā būtu,” secina Diaza. “Taču es jutos kā upuris visām šīm sabiedrības ekspektācijām, kurām tiek pakļautas sievietes. Esmu visas tās piedzīvojusi uz savas ādas konkrētos periodos.”

Kameronai Diazai – 40

gallery icon
49

Diaza atzīst, ka Holivudas karjeras gados ir bijis grūti neaizrauties ar rūpēm par savu izskatu vai iebilst pret skaistumkopšanas guru sacīto.

Kamerona norāda, ka pēdējos astoņus gadus izvēlējusies pieklusinātu dzīvesveidu prom no rampu gaismām un arī ievērojami samazinājusi visus skaistumkopšanas rituālus, jo vairs nav spiesta to obligāti darīt.

Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu.

gallery icon
12

“Man ir vienalga, ikdienā tas būs pēdējais par ko raizēties, mani visu dienu nevajā doma par to, kā es izskatos,” apliecina Diaza, piebilstot, ka viņa “nekad nemazgā seju” un viņai ir “miljards produktu, ko nekad tā arī neizmanto”.

Sarunas laikā Diaza stāsta, ka ādu palutina “divas reizes mēnesī, ja sanāk”, lietojot tikai dažus no savos krājumos esošajiem produktiem, bet lielākoties viņa ar sevis kopšanas procedūrām vairs neaizraujas.

Kamerona Diaza iziet ielās bez kosmētikas

Aktrise Kamerona Diaza vairākkārt redzēta dodamies ikdienas gaitās bez sejas dekoratīvās kosmētikas. Aktrisi pārāk neuztrauc, ja šādu viņu redz arī ...

gallery icon
4

Aktrise, kuras kapitāls novērtēts 140 miljonu ASV dolāru apmērā, atzīst, ka šobrīd viņai vissvarīgāk ir “būt stiprai” un turpināt plaukt, jo “50 atšķiras no 40”.

Iepriekš sarunā ar žurnāla “InStyle” reportieri Kamerona par savu jauno daudz mierīgāko ikdienu izteicās sekojoši: “Esmu sabiedrībai atdevusi vairāk nekā pusi savas dzīves. Uzskatu, ka ir tikai normāli, ka tagad atļaujos paņemt laiku sev.”

Kamerona Diaza slēpj saderināšanās gredzenu

gallery icon
8

Kamera Diaza šķiet ļoti laimīga un apmierināta ar izvēlēto jauno dzīves ceļu. Kolēģei un draudzenei Gvinetai Paltrovai 2020. gadā viņa izteicās, ka jūtas harmonijā, atstājot aiz sevis Holivudas spožumu un glamūru.

Draudzenes Drū Berimora un Kamerona Diaza

gallery icon
20